Prime Pharmacy

Невробекс 150 таблетки за периферната нервна система

  • Невробекс 150 таблетки за периферната нервна система
Добави в "Желани"
  • Производители: Невробекс
  • Модел: Невробекс Невробекс 150 таблетки за периферната нервна система
  • Наличност: В наличност
  • 17,99 лв

Невробекс е комбиниран лекарствен продукт съдържащ витамини от група В. Те влизат в състава на ензими (ферменти), които подпомагат обмяната на въглехидратите, мазнините и белтъците.

Комбинирането на витамините от групата В се използва за подобряване на редица важни процеси и функции в организма и основно за повлияване на възпалителните и дегенеративни (дължащи се на промяна в структурата на тъканите, при която тяхната жизнеспособност е понижена) заболявалия на нервите и двигателния апарат.

Невробекс се прилага в комплексното лечение на следните заболявания и състояния:

- Възпалителни и дегенеративни процеси, засягащи периферните нерви - неврити, полиневрити (алкохолни, слединфекциозни и токсични, при диабет), невралгии, миалгии, парестезии (изтръпване и мравучкане по крайниците);

- Състояния на продължителна реконвалесценция (възстановяване след продължително боледуване), хроничен алкохолизъм, отравяния, астения (умора и слабост);

- Витамин В хиповитаминози (състояния с понижено съдържание в организма на витамини от група В), кожни заболявания като дерматити, екземи, псориазис, ексудативна диатеза, акне.

Подходящ за:
Възрастни и юноши над 16 години.

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:
Тиаминов нитрат (витамин B1) 15 mg
Пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6) 10 mg
Цианкобаламин (витамин B12) 0,02 mg.

Дозировка:
Обичайната доза е по 2-3 филмирани таблетки 3-4 пъти дневно. Невробекс се приема през устата. Таблетките се приемат по време на или след хранене, без да се дъвчат, с достатъчно количество течност.

Предупреждения:
Не приемайте Невробекс:
- Ако сте алергични към тиаминов нитрат, пиридоксинов хидрохлорид или цианокобаламин или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);
- Ако имате остра тромбоемболия (запушване на съд от образуване на тромб);
- Ако страдате от еритроза и еритремия (кръвни заболявания с повишен брой на еритроцитите).

Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

Опаковка:
150 филмирани таблетки

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ