Prime Pharmacy

Термовал Кидс флекс електронен термометър

Добави в "Желани"
  • Производители: Hartmann
  • Модел: Hartmann Хартман Термовал Кидс флекс електронен термометър
  • Наличност: В наличност
  • 13,44 лв

Термовал Кидс Флекс е електронен термометър с гъвкав накрайник, особено подходящ за бебета и малки деца. Измерва бързо, има широк дисплей и цветните анимации върху термометъра помагат на родителите лесно да измерят температурата на бебетата и малките деца.
Термометърът дава възможност за ректално измерване (10-15 сек), за орално измерване (30 сек) и за аксиларно измерване (от 40 сек до 3 мин).
Всеки термометър съдържа батерия с капацитет около 4 000 измервания, след което батерията може да бъде подменена. Има функция за автоматично изключване за по-икономична употреба на батериите. Запаметява последната измерена стойност.
Термовал Кидс Флекс е с водоустойчив накрайник, който може да се дезинфекцира след употреба.
Има 3 години гаранция.
Характеристики:
Обхват на измерване: от 32°С до 43,9°С;
Дисплей: 3-цифров LCD дисплей (единица мярка на показване 0,1 °С);
Точност: +/- 0,1 °С в обхвата на измерване;
Без живак.
Начин на измерване:
В ануса (ректално): При този начин върхът на термометъра се въвежда внимателно в ануса максимум 2 см. Обичайното време за измерване е около 10 до 15 секунди.
Под мишницата (аксиларно): Обичайното време за измерване е около 10 до 40 секунди. За да получите точен резултат, който е най-близо до вътрешната температура на тялото, препоръчваме да удължите времето на измерване с 5 минути.
В устната кухина (орално): Оралната температура обичайно е с около 0,3 °С до 0,8 °С по-ниска от ректалната. За да получите възможно най-точен резултат, поставете върха на термометъра вляво или вдясно от основата на езика. Накрайникът на термометъра трябва да има постоянен контакт с тъканите и да е разположен под езика отзад. По време на измерването дръжте устата си затворена и дишайте равномерно през носа. Не приемайте храни и напитки непосредствено преди измерването. Обичайното време за измерване е около 10 до 30 секунди.
Символи:
Err: Грешка, грешка в измерването;
Lo °С: Температура под 32 °С;
Нi °С: Температура над 43,9 °С;
М: Памет, показване на последната запаметена стойност.
Предупреждение:
Не потапяйте термометъра в гореща вода. Не го излагайте на пряка слънчева светлина и на високи температури. Не го изпускайте. Не го почиствайте с разредители или бензол.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ