Prime Pharmacy

Реверта 30 таблетки

  • Реверта 30 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Neopharm
  • Модел: Neopharm Реверта 30 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 17,19 лв

Риверта е хранителна добавка, комбинация от седем клинично доказани съставки, която оказва благоприятен ефект върху здравето на простатата и подпомага нормалното функциониране на пикочно-половата система на мъжете.

Реверта облекчава симптомите на ДХП (доброкачествена хиперплазия на простата):
 

- намалява уринирането през нощта;
- улеснява уринирането и увеличава силата на струята;
- отпуска гладката мускулатура на простатата и намалява напрежението в тазовото дъно;
- подпомага възстановяването на естествения хормонален баланс в простатата;
- запазва нормалната сексуална функция;
- потиска дългосрочно възпалението.
 

Реверта е безопасен препарат и може да се използва продължително време. Може да се приема в комбинация с други препарати след консултация с лекуващият ви лекар.
 

Състав:

В 1 таблетка: стандартизиран екстракт от Pygeum africanum 50 mg; стандартизиран поленов екстракт Graminex G63 190 mg; стандартизиран екстракт от Saw palmetto 160 mg; стандартизиран екстракт от Urtica dioica; ликопен 7,5 mg; цинк 5 mg; селен 50 µg

Стандартизираният поленов екстракт Graminex G63 е с намален риск от алергични реакции, благодарение на специалната технология на приготвянето му, която елиминира алергените от обвивката на полена.
 

Дозировка:
 

В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте по следният начин:
 

2 таблетки Реверта еднократно, вечер след хранене. Продължителност на приема 180 дни.
 

Предупреждения:
 

Не приемайте, ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.
Не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца.
Да се съхранява в оригиналната опаковка при стайна температура и на места, недостъпни за деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност или при нарушение на целостта на опаковката.

Опаковка:

30 таблетки
 


 

Простатата е важна част от мъжката пикочно-полова система и представлява жлеза с формата на кестен, която произвежда специален секрет, участващ в състава на семенната течност. Тя е разположена в основата на пикочния мехур и през нея преминава пикочния канал, затова нейната форма и обем имат важно значение за процеса на уриниране. С напредването на възрастта, простатата претърпява значителни промени - при децата тя е малко тяло, предимно от мускулна тъкан, което постепенно нараства, докато достигне обем от 20-30 мл. Обикновено това става до двадесетата годишнина на мъжа, когато простатата спира да расте. След петдесетгодишна възраст при някои мъже простатата започва отново да нараства следствие на процес, наречен доброкачествена хиперплазия на простатата (ДХП).

ДХП представлява доброкачествено разрастване на тъканта на простатата, при което се увеличава нейният обем. Успоредно с разрастването, в простатната тъкан се образуват възли, които променят формата ѝ. Поради специфичното си разположение, при уголемяването си тя притиска и стеснява пикочния канал, което води до затруднения в уринирането.

Причините за ДХП не са напълно изяснени. Счита се, че отключващи фактори са хроничното възпаление, промяната в баланса на половите хормони и др.

Симптомите на ДХП включват затруднено уриниране, изтъняване на струята, чувство за недоизпразване на пикочния мехур, учестено уриниране през нощта, внезапни позиви за уриниране в някои случаи придружени с изпускане.

С прогресията на ДХП, качеството на живот на мъже, страдащи от увеличена простата, постепенно се влошава, затова здравето на простатата е от изключителна важност.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ