Prime Pharmacy

Омрон, Omron DuoBaby компресорен инхалатор за бебе с назален аспиратор

Добави в "Желани"
  • Производители: Omron
  • Модел: Omron Омрон, Omron DuoBaby компресорен инхалатор за бебе с назал
  • Наличност: В наличност
  • 157,00 лв

Omron DuoBaby е качествен компресорен инхалатор с накрайник за аспириране. Уред 2 в 1, който ефективно доставя медикамент до горните и долни дихателни пътища и нежно почиства носа на бебето преди инхалация за осигуряване на по-ефективно лечение. 

Инхалаторът DuoBaby е специално пригоден с 2 накрайника:
- Накрайник за горни дихателни пътища (син цвят): при нарушения на горните дихателни пътища (например запушен нос, простуда, алергии) при ринит, синузит, фарингит, възпаление на сливиците, ларингит. Размерът на частиците (MMAD) е приблизително 9 микрона.
- Накрайник за долни дихателни пътища (зелен цвят): при нарушения на долните дихателни пътища. Третира състояния като: астма, бронхит, бронхиолит, бронхиектаза и бронхопневмония. Размерът на частиците (MMAD) е приблизително 4 микрона.

Назалният аспиратор може да се използва за отстраняване на секрет от носната кухина, който се събира в специално пригодена събирателна чашка. 
- Лесен за използване
- Ергономичен дизайн
- Нежно почиства носа
- Изцяло измиваем и лесен за почистване
- Хигиеничен, без необходимост от еднократни филтри

Начин на употреба:
1. Свържете назалния аспиратор към компресора и го използвайте за нежно почистване на носа на вашето бебе, като поставите пръста си върху отвора на аспиратора. За да постигнете най-добри резултати, използвайте физиологичен разтвор за размекване на слузта преди аспирация.
2. Изберете правилния накрайник на разпрашителя (за горни или долни дихателни пътища). Добавете медикамента в разпрашителя и поставете маската или мундщука за започване на инхалирането.
3. Измийте и дезинфекцирайте частите след всяко ползване за отстраняване на остатъчен медикамент или слуз. Доброто почистване намалява риска от зараза и спомага за поддържане на оптимална работа на уреда.

Опаковката съдържа: Компресор, комплект за пулверизиране, въздушна тръба, приставка за уста, маска за бебе, назален аспиратор, ръководство за употреба.
Инхалатор Omron DuoBaby има гаранция 3 години.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ