Prime Pharmacy

ОМК1 капки за очи 10 мл

  • ОМК1  капки за очи 10 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: Unipharma
  • Модел: Unipharma ОМК1 капки за очи 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • 17,73 лв

ОМК1  капки за очи с хиалуронова киселина и ситиколин подпомагат терапията при глаукома, оказват благоприятен ефект при пациенти с  повишено вътреочно налягане. Офталмологиченият разтвор действа директно върху ганглионарните клетки на ретината и диска на зрителния нерв.
ОМК1 капки защитават и хидратират очната повърхност, успокояват при дразнене, парене, усещане за чуждо тяло, причинено от вятър, слънце, сух въздух, дим, продължително взиране в екрана.

Активни съставки:
Citicoline 2% 
Hyaluronic acid

Дозировка:
1 капка 3 пъти дневно

Опаковка:
флакон 10 мл


Действие на активните съставки:
Хиалуроновата киселина се получава чрез биотехнологичен синтез и образува мукомиметични, мукоадхезивни и високоеластични разтвори, полезни за подобряване на стабилността на слъзния филм и за поддържане на очната повърхност хидратирана и защитена. Разтворите, които съдържат хиалуронова киселина създадат благоприятна микросреда за възстановяване на очната повърхност в случай на увреждане на епитела на роговицата и конюнктивата.

Ситиколинcът осигурява полезна структурна подкрепа за възстановяване на целостта на клетъчните мембрани, увредени от дегенеративни очни заболявания като глаукома.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ