Prime Pharmacy

Канефрон, Canephron 18 mg 60 таблетки

  • Канефрон, Canephron 18 mg 60 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Bionorica
  • Модел: Bionorica Канефрон, Canephron 18 mg 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 20,59 лв

Канефрон е растителен лекарствен продукт, който се използва като поддържащо лечение и в допълнение към специфични мерки, прилагани в случаи на леки оплаквания при възпалителни процеси на пикочните пътища и за предпазване от отлагане на пясък в бъбреците.

Подходящ за:
Възрастни и лица над 12 години
Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:

1 обвита таблетка съдържа: Червен кантарион,стрък (Centaurii herba) 18mg, Девисил, корен (Levistici radix) 18mg, Розмарин, лист (Rosmarini folium) 18mg.

Дозировка:
Ако не е предписано друго, обичайната доза за възрастни и лица над 12 години е по 2 таблетки 3 пъти дневно.Приемайте таблетките с достатъчно количество течност, без да ги сдъвквате.

Необходимо е да приемате достатъчно количество течности по време на лечението.

Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

Предупреждения:
Не приемайте Канефрон, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на това лекарство,в случай на активни пептични язви,в случай на нарушена бъбречна функция, - в случай на възпалителни заболявания на бъбреците.

Консумация на големи количества течности са противопоказани в случаи на оток на долните крайници» поради нарушена сърдечна или бъбречна функция.

Този лекарствен продукт не трябва да се приема от деца, по-малки от 12 години

При случай на кръв в урината, при непрекъсната нужда от уриниране и остра задръжка на урина се налага незабавна консултация с лекар.

Ако след прием на Канефрон обвити таблетки оплакванията продължават или състоянието Ви се влоши моля, обърнете се към лекар.

Канефрон обвити таблетки не трябва да се използва при бременност и кърмене.

Канефрон обвити таблетки съдържа глюкоза, захароза и лактоза. Ако страдате от известна непоносимост към някои видове захари, консултирайте се с лекар.

Опаковка:
60 таблетки

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ