Prime Pharmacy

iWHITE instant гел-шини за незабавно избелване на зъби

  • iWHITE instant гел-шини за незабавно избелване на зъби
Добави в "Желани"
  • Производители: Sylphar
  • Модел: iWHITE instant гел-шини за незабавно избелване на зъби
  • Наличност: В наличност
  • 43,19 лв

iWhite instant е продукт за избелване на зъби, който активно премахва петната и укрепва вашите зъби. Формулата на iWhite е клинично доказано безопасна и с моментален ефект, правейки зъбите до 8 нюанса по-бели.

Продуктът е базиран на Filmocrystallized Calcium technology, чрез която белите биоактивни кристали образуват филм върху повърхността на зъбите. Тази технология осигурява незабавен избелващ ефект, активно премахва петната от зъбите и в същото време ги заздравява.

Белите, биоактивни кристали, които се използват в комбинация със силни филмобразуващи полимерни агенти, физически фиксират кристалите върху повърхността на зъбите, което води до оптичен избелващ ефект. Тази FCC-технология се подсилва от P.A.P. (съставка за избелване на зъбите без пероксид), която разгражда оцветяванията, без да засяга структурата на зъба.

iWhite instant е предназначен за избелване на зъбите в домашни условия и може да се използва от време на време, когато смятате, че е необходимо или в продължение на 5 последователни дни. Гел-шините са готови за употреба и се носят само 20 минути на ден.

iWHITE е подходящ при промяна в цвета на зъбите, вследствие натрупване на плака, зъбен камък, употреба храни и напитки, оцветяващи зъбите. Може да се използва при промяна в цвета на зъбите, поради промяна в минералния състав, напр.в резултат на механични техники за обезцветяване.

iWhite се състои от 10 меки и гъвкави гел-шини, предварително напълнени с точното количество избелващ гел. Гел-шините са в универсален размер и са предназначени за избелване на предната и задната част на зъбите.

iWHITE не съдържа водороден пероксид.
Една опаковка iWHITE е достатъчна за 5 приложения и съдържа 10 готови за употреба гел-шини за еднократна употреба.

Активни съставки:
Aqua, hydrated silica, glycerin, sorbitol, chondrus crispus powder, PEG-40, hydrogenated castor oil, phthalimidoperoxycaproic acid, aroma, citric acid, methylparaben, acrylates/acrylamide copolymer, paraffinum liquidum, xylitol, calcium lactate, calcium gluconate, potassium acesulfame, polysorbate 85, BHT.

Начин на употреба:
Преди употреба на iWhite измийте зъбите си, уверете се, че ръцете ви са чисти и сухи.

Извадете гел-шините от  запечатания блистер и веднага ги поставете  в устата си, така че гелът да попадне в контакт със зъбите. Горните и долните зъби се избелват едновременно.

Внимателно затворете устни върху гел-шините, след това затворете и устата си. Внимание: твърде силното притискане на зъбите може да доведе до изтичане на гела от шината.

След 20 минути извадете гел-шините и веднага ги изхвърлете. Нежно изплакнете с вода остатъците от гела  от зъбите и венците.

Предупреждения:
Не използвайте iWhite при свръхчувствителност към някоя от съставките, по време на бременност и кърмене, при деца под 14 години; ако носите брекети, шини, бижута по зъбите и/или пиърсинг; имате проблемни венци.

iWhite избелва само естествените зъби. Пломби, коронки и фасети не се повлияват от продукта.

Избягвайте поглъщане на гела. Не използвайте продукта в легнало положение. Не се препоръчва продължителен контакт с кожата.

Изплакнете обилно с вода, в случай на контакт с очите.
Прекратете употребата, ако се появи болка или прекомерна чувствителност.

Не използвайте продукта минимум 2 седмици след стоматологично или ортодонтско лечение.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ