Prime Pharmacy

Ензи-Мил храносмилателни ензими 60 таблетки

  • Ензи-Мил храносмилателни ензими 60 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Botanic
  • Модел: Botanic Ензи-Мил храносмилателни ензими 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 24,40 лв

Ензи-Мил допринася за добро храносмилане като подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества. Повлиява благоприятно оплаквания като стомашен дискомфорт, тежест, подуване и газове.

Ензи-Мил съдържа 7 храносмилателни ензима, които подпомагат разграждането и усвояването на хранителните вещества. Те са устойчиви на стомашната киселинност и имат широк спектър на действие.  Действат благоприятно на храносмилането, затова приемът им е особено подходящ при стомашен дискомфорт и оплаквания като тежест, подуване и газове.

Храносмилателни ензими, съдържащи се в Ензи-Мил:

Амилаза – помага за обработката на въглехидрати, които присъстват до голяма степен в диетата на българите, заради традициите в храненето с тестени изделия. Амилазата преработва скорбялата (сложен въглехидрат) и я превръща в глюкоза (монозахарид).

Липаза – помага за разграждането на различни видове мазнини. Множество храносмилателни проблеми и нарушена абсорбция на някои хранителни вещества (като витамини А и Е) могат да се дължат на неправилното смилане на мазнини. Допълнителният прием на липаза помага за смилането на мазнините, особено в прекомерено количество.

Протеаза – преработва протеините. За по-добро действие при различните нива на киселинност в Enzy-Мill се използват протеза 3.0 и протеза 4.5 с по-широк спектър на действие, които подпомагат разграждането на протеините още в стомаха. Това значително облекчава усвояването в тънките черва. Несмлените протеини засилват гнилостните процеси в червата, което води до увеличаване на самоинтоксикацията, предразполагаща към широк спектър от заболявания.

Алфа-галактозидазата подпомага смилането на вербаскоза и рахиоза (вид въглехидрати в бобовите растения). Именно заради наличието на тези вещества, тези култури са толкова трудносмилаеми и предизвикват газове и други неразположения. Enzy-Мill улеснява тяхната обработка.

Лактаза – ензим, който разгражда лактозата, съдържаща се в млякото и млечните продукти. Лактозата е основният дизахарид в млякото. Ако не бъде разцепен на глюкоза и галактоза, отива към дебелото черво, където се превръща в храна за различни микроорганизми. Това води до увеличено газообразуване, подуване, болки в корема, диария и други. Ензимите в две таблетки Enzy-Мill са достатъчни, за да се разгради близо една чаша мляко.

Целулаза – не се произвежда в човешкото тяло и обработва целулозата (структурен компонент на клетъчните стени на растенията). Заради нея някои хора имат проблеми с обработката на зелени зеленчуци като краставици, маруля и айсберг. Enzy-Мill спомага разграждането им.

Бромелаин – спомага за разграждане на протеините, които са най-трудно усвоимите макронутриенти.

Ензимил е комбинация от най-важните храносмилателни ензими, произведени от световния лидер в областта - National Enzyme Company, USA. Те са от натурален, неживотински произход, имат висока устойчивост на стомашната киселинност и широк спектър на действие. Приемът им подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества, повишава жизнеността и води до лекота.

Състав:

1 табл.съдържа: Amylase 7500 DU, Lipase 1000 FIP, Protease 4.5 15000 HUT, Protease 3.0 15 SAPU, Alpha-galactosidase 200 GalU, Lactase 1000 ALU, Cellulase 250 CU, Bromelain 500000 FCCPU

Дозировка:

Приемайте 1-2 таблетки по време на основните хранения. Ензи-Мил е подходящ за продължителен прием.

Предупреждения:

Ензи-Мил е противопоказан при язва. Може да предизвика дразнене при прием над препоръчаното количество и на гладно.

Не приемайте Ензи-Мил непосредствено с високо алкохолни напитки, тъй като дезактивират приемът на ензими.

При употреба на антиациди и аналгетици, приемайте Ензи-Мил след 20-30минути.

Опаковка:
60 таблетки

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ