Prime Pharmacy

Бестифлекс Стави 30 сашета

  • Бестифлекс Стави 30 сашета
Добави в "Желани"
  • Производители: Бестифлекс
  • Модел: Бестифлекс Бестифлекс Стави 30 сашета
  • Наличност: В наличност
  • 55,99 лв

Бестифлекс Стави спомага за поддържане здравето на костите, допринася за нормалното функциониране на ставите. Участва в естествените регенерационни процеси на ставния хрущял.

Бестифлекс стави се препоръчва на възрастни хора, на пациенти страдащи от ставни болки поради наднормено тегло или затлъстяване, на хора, които се занимават със спортни дейности, засягащи ставите, както и за всички хора над 40 годишна възраст, които желаят да запазят добрата си физическа форма и да и се радват възможно най-дълго време.

Подходящ за:

Възрастни

Активни съставки:

1 саше съдържа хидролизиран колаген 10g и витамин С 200mg.

Не съдържа холестерол, пурини, глутен, мазнини, ГМО. Съдържа чисти протеини.

Дозировка:

1 саше дневно. Добавете към сашето 100 ml мляко, айрян или вода и изпийте веднага.

Препоръчва се прием поне 3 месеца.

Предупреждения:

Бестифлекс е хранителна добавка, предназначена само за възрастни. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да се съхранява на сухо място, при стайна температура. Пазете далеч от деца.

Опаковка:

30 сашета
 


В европейски план най-новата тенденция сред хранителните добавки за профилактика и подпомагане на лечението на болестите и възпаленията на хрущялната тъкан са продуктите на колагенова основа. Орално приеманите продукти на колагенова основа осигуряват правилното протичане на процесите на образуване и възстановяване на клетките на ставния хрущял и поддържат защитните реакции в хрущялната тъкан, като повишават подвижността и намаляват болката. Освен това, колагенът повишава плътността на костната тъкан и подобрява усвояването на минералните вещества. Научните изследвания показават, че след едномесечен прием на колаген чрез Бестифлекс стави се наблюдава по-добра подвижност, а след три месеца общата подвижност и гъвкавостта на движенията са се увеличили и се наблюдава значително възстановяване.Бързо получените резултати и удобния прием на препарата Бестифлекс стави са някои от предимствата, които повишават удобството на пациентите.


Основната съставка в Бестифлекс - хидролизирани колаген Fortigel  е  с доказана чрез научни изследвания ефиксаност. Действието му преминава през 3 етапа:

Абсорбиране: след приемане на Бестифлекс стави хидролизираният колаген Fortigel се абсорбира бързо в стомашно-чревния тракт.
Разпространение: получените от хидролизирания колаген пептиди проникват чрез кръвоносната система в хрущялната тъкан на ставите.
Стимулиране: хидролизираният колаген стимулира синтеза на колаген тип II и на протеогликани, които са основната съставна част на хрущяла.
Хрущялното разпадане може да създаде дискомфорт в ежедневната ви дейност. Научно беше доказано, че ежедневният прием в продължение на 12 седмици на 10g хидролизиран колаген Fortigel, съдържащ се в Бестифлекс стави ще доведе до подобряване на следните параметри: болка, подвижност, гъвкавост.
 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ