Prime Pharmacy

Abopharma Носко аспиратор за вакуумно почистване на носа

  • Abopharma Носко аспиратор за вакуумно почистване на носа
Добави в "Желани"
  • Производители: Abo Pharma
  • Модел: Abo Pharma Носко аспиратор за вакуумно почистване на нос
  • Наличност: В наличност
  • 19,43 лв

Abopharma Носко аспиратор за нос, за включване към домашна прахосмукачка. Ефективно и бързо отстранява секретите от носната кухина. Осигурява постоянна сила на всмукване 0,2 бара – безопасна независимо от мощността на прахосмукачката. Подходящ както за бебета, така и за възрастни. Разглобява се на пет отделни части и благодарение на това лесно се почиства и стерилизира.

Части на Abopharma Носко:
Пластмаса:
- Всмукващ накрайник
- Контейнер за секрет (вътрешен цилиндричен контейнер, който може да се отдели от всмукващия накрайник; външен контейнер, към който се прикрепя всмукващият накрайник, а отстрани – силиконовата тръбичка)
- Силиконова тръбичка (гъвкава)
- Камбанообразен конектор за прахосмукачка

Начин на употреба:

Преди употреба прочетете листовката на продукта!

1. Предварителна подготовка: Включете прахосмукачката в мрежата, след което я поставете в близост до мястото, където ще се извършва почистването, така че да можете да я включите с ръка или с крак.
2. Сглобете прибора, като следвате приложеното изображение, и поставете камбанообразния конектор в маркуча на прахосмукачката. Сега остава само да включите прахосмукачката.
3. Капнете физиологични солени капки за нос в двете ноздри на бебето. (Соленият разтвор с концентрация 0,9 % е физиологичен, съставът му е идентичен с този на сълзите). Не щипе, не дразни, само овлажнява и разрежда секрета. След 3 минути отстраняването на навлажнената носна лигавица и разредения секрет може да започне. С капките се разтваря секретът, засъхнал по стените на носната кухина; така вакуумното почистване на носа може да бъде извършено безопасно, без да се наранява лигавицата.
4. Заемете правилно положение на тялото в зависимост от възрастта на детето.

Предупреждения:

Почиствайте и дезинфекцирайте Носко след всяка употреба.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ