Prime Pharmacy

Виногин IQ макс, Vinogin IQ max 30 таблетки

  • Виногин IQ макс, Vinogin IQ max 30 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Vita Gold
  • Модел: Vita Gold Виногин IQ макс, Vinogin IQ max 30 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 22,45 лв

Виногин IQ макс допринася за нормалното функциониране на мозъка, паметта, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението.

Подходящ за:
Възрастни и лица над 12 години.

Активни съставки:
1 таблетка съдържа:
магнезий 160 mg
гинко билоба 100 mg
екстракт от Родиола 100 mg
екстракт от гроздови семена (95%) 60 mg
фосфатидилсерин 50 mg
диметиламиноетанол (ДМАЕ) 30 mg
екстракт от мента (10:1) 20 mg
витамин В6 4 mg
селен 100 mcg
хуперизин А 50 mcg
витамин В12 10 mcg.

Дозировка:
1 таблетка дневно, сутрин след хранене.
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Виногин IQ Макс да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

Предупреждения:
Виногин IQ Макс е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се приема заедно с антикоагуланти.
Не се препоръчва за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.

При поява на нежелани реакции, приемът трябва да се прекрати.
Странични действия не са наблюдавани при прием в посочените дози.

Съхранение:
Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Опаковка:
30 таблетки


Гинко Билоба допринася за нормалното функциониране на притока на кислород до мозъчните клетки. Допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове, мозъка и паметта. Има изразен антиоксидантен ефект.

Веществата, които се съдържат в екстракта от родиола, допринасят за силен адаптогенен ефект, подпомагат енергийния баланс и благоприятстват за по-ефективното използване на кислорода в клетките. Имат силно антиоксидантно действие.

Екстрактът от гроздови семена допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове и сърдечно - съдовата система.

Ментата допринася за стимулиране на умствената дейност, подпомага за изостряне вниманието и концентрацията.

Фосфатидилсеринът допринася за поддържане нормалната структура на клетъчната мембрана и предаването на нервния импулс. Фосфатидилсеринът подпомага за: паметта, бдителността и вниманието, възприемането при обучение, умствената острота и интелигентността, концентрацията, настроението.

Диметиламиноетанолът е прекурсор на ацетилхолина (невромедиатор в мозъка, който участва в предаването на нервните импулси и подпомага познавателните способности). Допринася за концентрацията и благоприятства мозъчната дейност.

Витамин В6 играе важна роля в клетъчния метаболизъм. Подпомага за превръ¬щането на някои аминокиселини в невромедиатори. Участва в синтеза на серотонин, допамин, гамааминомаслена киселина и др.

Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

Селенът е важен микроелемент, който участва в естествените антиоксидантни систе¬ми в нервните клетки, допринася за неутрализирането на свободните радикали и подпомага нормалното функциониране на мозъка.

Магнезият играе основна роля в много биохимични процеси, про¬тичащи в тялото. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Благоприятства за нормалното функциониране на нервната система. Подпомага при умствено напрежение и стрес.

Хуперзин А подпомага за удължаване действието на невромедиатора „ацетилхолин" в нервната система и по този начин благоприятства мозъчната дейност

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ