Prime Pharmacy

Veet Silky Fresh депилиращ крем за чувствителна кожа 400 мл

  • Veet Silky Fresh депилиращ крем за чувствителна кожа 400 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: Veet
  • Модел: Veet Veet Silky Fresh депилиращ крем за чувствителна кожа 400 мл
  • Наличност: В наличност
  • 21,54 лв

Депилиращ крем Veet Silky Fresh за чувствителна кожа. Напълно отстранява косъмчетата и хидратира кожата до 24 часа. Нова формула със свеж аромат и 35% по-малко-химикали. Подходящ за употреба върху крака, ръце, подмишници и бикини линия. 

Начин на употреба:

1. Извадете накрайника от помпата и завъртете, за да отключите.
2. Изпомпайте крема Veet върху шпатулата и със заоблената част равномерно нанесете върху цялото окосмяване.
3. Оставете крема върху кожата в продължение на 5 минути и след това с шпатулата внимателно отстранете крема от малка пробна част. Ако космите падат лесно, с по-широкия или тесен край на шпатулата, в зависимост от частта на тялото, която депилирате, отстранете и останалия крем. Ако космите са по-упорити, може да оставите крема да действа до 10 минути, но не повече. 
Изплакнете обилно кожата си с вода, за да премахнете напълно крема и след това изсушете. Изплакнете дюзата и шпатулата обилно след употреба. Поставете накрайника на място след всяка употреба. 

Предупреждения:

Винаги спазвайте указанията за употреба и предпазните мерки.

Не превишавайте общото време за приложение от 10 минути.

Veet Silky Fresh крем не е подходящ за употреба върху лицето, главата, очите, ушите, около ансуна, гениталиите и зърната на гърдите или други части на тялото. Не използвайте  върху разширени вени, рани, бенки, петна, раздразнена, изгоряла или възпалена кожа, както и върху кожа, която някога е проявявала алергична реакция към депилиращи кремове.

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате лекарства, които може да повлияят на кожата, страдате от кожно заболяване или от заболяване, което може да засегне кожата. 

Проверявайте реакцията на кожата, като нанесете и отстраните продукта от малка част от зоната, която желаете да обработите, като спазвате указанията за употреба. Ако след 24 часа не се появи алергична реакция, продължете с употребата. Ако по време на употреба усетите сърбеж / дразнене, незабавно отстранете продукта и изплакнете добре със студена вода.

Избягвайте контакт с очите. В случай на попадане в очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ.

Опаковка:
400 ml

 

 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ