Prime Pharmacy

Вагизан овлажняващ крем с апликатор 25 g

  • Вагизан овлажняващ крем с апликатор 25 g
Добави в "Желани"
  • Производители: Vagisan
  • Модел: Vagisan Вагизан овлажняващ крем с апликатор 25 g
  • Наличност: В наличност
  • 18,74 лв

Вагизан овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, причинени от сухота.
Белият, нежен крем не съдържа хормони (естрогени) и поради това може да бъде използван заедно с хормонозаместителна терапия или при редуване със съдържащи хормони (естроген) вагинални кремове или вагинални свещички. Чрез добавянето на млечна киселина кремът достига стойност на рН 4.5 - така Vagisan овлажняващ крем спомага за поддържането на естествената рН стойност във влагалището.

Вагизан овлажняващ крем има високо водно съдържание и така доставя влага в кожата на влагалището и външната генитална област. Съдържащите се в него липиди (мазнини) действат омекотяващо и правят чувствителната и суха кожа мека.

Състав:
Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate
Кремът не съдържа хормони и ароматизатори.

Начин на употреба:
Вагизан овлажняващ крем е предназначен за използване във влагалището (приложение с апликатор) и върху външната генитална област.
За прилагане във влагалището нанесете съдържанието на напълнен до половината апликатор с крем във влагалището, за предпочитане преди лягане. Нанасянето може да се извършва 1 път дневно или по-рядко (напр. 2-3 пъти седмично); това зависи от индивидуалните оплаквания. Препоръчително е, докато трае употребата, да се носят ежедневни супер тънки превръзки.
За поддържане на външната генитална област и входа на влагалището, Вагизан овлажняващ крем може да се прилага директно при необходимост по няколко пъти дневно.
Възможна е употреба по време на бременност и кърмене.
Не нарушава подвижността на сперматозоидите и може да се използва от жени, планиращи забременяване.
Може да се приема от жени, които трябва да вземат лекарства във връзка с терапията и последващото лечение на рак на гърдата.
При вагинална сухота Вагизан овлажняващ крем би могъл да се ползва при необходимост и преди полов акт.

Предупреждения:
Да не се използва едновременно с презервативи или песари по време на полов акт, поради възможност да бъде нарушена устойчивостта им против разкъсване.
Нормално е след нанасянето на Вагизан овлажняащ крем да има леко парене.
Ако обаче паренето е много силно и неприятно, и ако продължи повече от 5-10 минути (възможно в отделни случаи), препоръчваме кремът да не се използва. В такъв случай измийте външната генитална област с топла вода. След това препоръчваме да не използвате повече крема.

Опаковка:
крем 25 гр. с апликатор
 Вагиналната сухота през менопузата и в следващите години се причинява от намаляващото ниво на хормоните. Ето защо не трябва да се очаква, че вагиналната сухота „ще изчезне“, а че тя ще продължи да съществува. Редовната употреба на Vagisan овлажняващ крем, който доставя влага и омекотяващи липиди (мазнини) за кожата на външната генитална област и влагалището, е сравнима с грижата, която извършвате за лицето и ръцете си. Чрез редовната употреба на крема допринасяте Вашата кожа да остане мека.

Употреба на Вагизан овлажняващ крем
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ