Prime Pharmacy

Уронат, Uronat при уроинфекции 60 капсули

  • Уронат, Uronat при уроинфекции 60 капсули
Добави в "Желани"
  • Производители: Natur produkt
  • Модел: Natur produkt Уронат, Uronat при уроинфекции 60 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 21,50 лв

Уронат е балансирана комбинация от стандартизирани екстракти на енчец (150 mg), листа от бреза (100 mg), коприва (50 mg). Притежава диуретичен ефект и допринася за увеличаване обема и разреждане на урината, за забавяне отлагането на соли и формирането на конкременти, отстранява болестотворните причинители.
Умереният си антибактериален ефект Уронат дължи на глюкозидите и феноловите киселини, които потискат прикрепянето на бактерии към стените на пикочните пътища.Уронат оказва и противовъзпалително действие, благодарение на дъбилните вещества и сапонините.
Допълнително има и антиподагрозен ефект – флавоноидите стимулират екскрецията на пикочна киселина като потискат ксантин-оксидазата и ксантин-дехидрогеназата.
Флавоноидите и сапонините в Уронат имат противооточно и противовъзпалително действие. Уронат притежава спазмолитично действие и съдържа Vit С.
Дозировка:
По 2 капс. 2-3 пъти дневно
Предупреждения:
Не се препоръчва за деца под 12 години, по време на бременност и кърмене. Не са известни лекарствени и други взаимодействия.


Екстрактът от енчец съдържа фенолови киселини, фенолови гликозиди (лейокарбозид, виргоуреозид),танини, флавоноиди, слузи, витамин С. Притежава диуретичен, детоксикиращ, антисептичен, антибактериален (потиска адхезията на бактериите към епитела на пикочния мехур), спазмолитичен ефект. Подходящ е за профилактика, съпътстваща и поддържаща терапия при бактериални уроинфекции, бъбречнокаменна болест, заболявания с отоци, подагра.
Екстрактът от  брезови листа съдържа флавоноиди. Притежава диуретичен ефект,  потенцира екскрецията на карбонати, хлориди и урея. Подходящ е за  профилактика, съпътстваща и поддържаща терапия при бъбречнокаменна болест, заболявания с отоци, подагра.
Екстрактът от коприва притежава диуретичен, антисептичен ефект. Потенцира екскрецията на хлориди и урея. Подходящ е за профилактика, съпътстваща и поддържаща терапия при уроинфекции, бъбречнокаменна болест, подагра, заболявания с отоци, състояния с хипоуреза, хематурия, албуминурия, глюкозурия.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ