Prime Pharmacy

Уринал, Urinal 60 капсули

  • Уринал, Urinal 60 капсули
Добави в "Желани"
  • Производители: Walmark
  • Модел: Walmark Уринал, Urinal 60 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 27,60 лв

Уринал оказва благотворно влияние върху функцията на пикочните пътища. Съдейства за прочистване на уринарния тракт от бактерии.
Уринал съдържа активната патентована субстанция NutriCranTM, получена от концентриран изсушен сок от плодове на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon). Червената боровинка е богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с положителен ефект върху човешкото здраве. Активните вещества в червената боровинка потискат прилепването на бактериите, главно Escherichia coli, по стените на пикочния мехур и уретрата. По този начин червената боровинка допринася за прочистване на пикочните пътища от бактерии.
Състав:
Всяка капсула съдържа NutriCran™   200,00 mg(сух концентрат от американска червена боровинка - Vaccinium macrocarpon)
Дозировка:
По 1-2 капсули дневно за поддържане на пикочните пътища в добро здравословно състояние.
При наличие на инфекция да се приемат до 6 капсули дневно (3 пъти х 2 капсули), заедно с антибиотици или други лекарствени средства.
Предупреждения:
Уринал не е подходящ за деца под 3 години и хора с алергия към пчелни продукти.


В 85% от случаите причинител на уроинфекциите е бактерията Escherichia coli (Eшерихия коли). Тази бактерия е част от чревната микрофлора, но при попадане в уринарния тракт тя се прикрепва по стените на пикочните пътища и образува колонии, които предизвикват уроинфекцията. Фактори за възникване на инфекция могат да бъдат: недобра лична хигиена, простуда, приемане на недостатъчно количество течности, задържане на урина в пикочния мехур и др.
Уроинфекциите са сравнително лесни за диагностициране заради ясните си симптоми: често уриниране (над 6 пъти дневно); парене по време на уриниране; бавно, болезнено, трудно уриниране; неотложност за уриниане (спешни позиви за уриниране); кръв в урината; болка ниско долу в коремната област.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ