Prime Pharmacy

Тонзилотрен при възпалени сливици 40 таблетки

  • Тонзилотрен при възпалени сливици 40 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Dr.Schuessler salts
  • Модел: Dr.Schuessler salts Тонзилотрен при възпалени сливици 40 таблетк
  • Наличност: В наличност
  • 12,09 лв

Тонзилотрен е хомеопатичен препарат за лечение и профилактика на ангини, остри и хронични рецидивиращи тонзилити, увеличаване на сливиците в детска възраст и лечение след хирургично отстраняване на сливиците.
Подходящ за:
Възрастни и деца над 2 години
Винаги прочитайте листовката преди употреба!
Активни съставки:

Atropinum sulfuricum trit. D5 - 12,5 mg, Hepar sulfuris trit. D3 - 10,0 mg, Kalium bichromicum trit. D4 - 50,0 mg, Mercurius bijodatus trit. D8 - 25,0 mg, Silicea trit. D2 - 5,0 mg.
Дозировка:
Деца от 2 до 6 години: при остри състояния и за последващо лечение или при хронични състояния, да се приема по 1 таблетка 3 пъти на ден.
Деца на възраст от 6 до 12 години:  При остри състояния да се приема по 1 таблетка на всеки два часа до максимум 6 таблетки дневно, докато настъпи подобрение. За последващо лечение или при хронични състояния, да се приема по 1 таблетка 3 пъти на ден.
Деца на и над 12 години: При остри състояния се приемат по 1 таблетка на всеки час до максимум 12 таблетки дневно, докато настъпи подобрение. За последващо лечение и при хронично състояние да се приемат 1-2 таблетки 3 пъти на ден.
Възрастни и деца с увеличени сливици приемат 1 таблетка 3 пъти на ден. Препоръчително е лечението да продължи 6-8 седмици.
При хронични и рецидивиращи състояния е полезно провеждане на няколко курса на лечение годишно, всеки от които по 6-8 седмици.
Таблетките да се приемат половин час преди или след хранене и да се оставят да се разтопят в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода.
Предупреждения:
Тонзилотрен не трябва да се прилага при хора с известна свръхчувствителност към хром, живак или друга от съставките на продуктa; при деца под 2-годишна възраст.
Да не се използва от пациенти, страдащи от заболяване на щитовидната жлеза, без предварителна консултация с лекар.


Препоръчваме ви съвместна употреба с Шуслерови соли:
Зачервено и болно гърло: Тонзилотрен + Шуслерова сол №3
Тонзилит с бели налепи: Тонзилотрен + Шуслерова сол №4
Тонзилит: Тонзилотрен + Шуслерова сол №6

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ