Prime Pharmacy

Тест Clear за марихуана касета

  • Тест Clear за марихуана касета
Добави в "Желани"
  • Производители: Cortez Diagnostics
  • Модел: Cortez Diagnostics Тест Clear за марихуана касета
  • Наличност: В наличност
  • 5,40 лв

Тестът за THC е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина.
Тестът за IIDTHC се основава на принципа за специфичната имуно-химична реакция между антитела и антигени за да се изследват определени съединения в проба от човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, то се състезава със съединението на наркотичното вещество за ограниченото количество от съединението антитяло-оцветител. Когато количеството наркотично вещество е равно на или по-голямо от граничното, 50 ng/ml, то ще предотврати свързването на наркотичното съединение с антителата. Осигурени материали
Начин на употреба:
За всеки тест е необходима проба приблизително от 150 μl. Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер. Ако количественият тест не се извършва веднага, пробата от урина може да бъде охладена до 2-8ºС и съхранена до 7 дни или замразена Преди тестване пробите трябва да достигнат стайна температура. Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра теч ност за теста. Избягвайте контакт с кожата, като  носите ръкавици и подходящо лабораторно облекло.
1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.
2. Извадете тестовата карта от запечатаното фолио.
3. Сложете пипетата в спесимена и я стиснете за да получите проба
4. Задръжте пипетата във вертикална позиция над пробата на тест картата и поставете 2-3 капки от спесимена (100 - 150 ml)
5. Отчетете резултата между 3 - 8 минути.
Не интерпретирайте резултат след 10 минути!
Отчитане на резултата:
Отрицателен: Повяват се две оцветени ивици. Появата на две оцветени ивици, една в тестовата зона и друга в контролната зона, е индикация за отрицателен резултат.
Положителен: Появява се една оцветена ивица. В контролната зона се появява една оцветена ивица. В тестовата зона няма оцветена ивица.
Невалиден: Ако в контролната зона няма оцветена ивица, резултатът е невалиден.
Забележка: Гранична линия (+/-) в тестовата зона се счита за отрицателен резултат.
Предупреждения:
Само за ин витро и съдебна употреба.Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.Работете внимателно с пробите, тъй като може да са заразни.Продуктът е чувствителен към влагата, не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.Използвайте нов контейнер за всяка проба от урина за да избегнете заразяване на една проба от друга проба.
Този количествен тест е пригоден за използване само с човешка урина. Положителният резултат на който и да е от тестовете показва само наличието на наркотично вещество/метаболит и не показва нито измерва интоксикацията. Има вероятност техническа или процедурна грешка, както и други вещества, които се съдържат в определени храни и лекарства, да повлияят на теста и да доведат до грешни резултати. Моля, вижте в раздел "СПЕЦИФИЧНОСТ" списък на веществата, които или водят до положителни резултати или не влияят на теста. Ако в пробата от урина бъде открито наркотично вещество/метаболит, количественият тест не показва честотата на употреба на наркотика и не прави разлика между злоупотребата с наркотично вещество и определени храни и лекарства.
Агентите на марихуаната, които предизвикват различни биологични ефекти у хората се наричат канабиноид. Канабиноидът е централен нервен стимулант, който променя настроението и сензорните възприятия, влошава краткотрайно паметта, предизвиква симптоми на напрегнатост, параноя, депресия, объркване, халюцинация и ускорена сърдечна дейност. Големите дози канабиноид могат да доведат до развиване на предразположеност и физиологична зависимост и да доведат до злоупотреба.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ