Prime Pharmacy

Септолете тотал лимон и цвят от бъз 16 пастили

  • Септолете тотал лимон и цвят от бъз 16 пастили
Добави в "Желани"
  • Производители: Krka
  • Модел: Krka Септолете тотал лимон и цвят от бъз 16 пастили
  • Наличност: В наличност
  • 7,09 лв

Септолете тотал Таблетки за смучене с лимон и бъз e лекарство за локално приложение, предназначено за облекчаване на симптомите свързани с възпалено гърло, леки инфекции в устната кухина и гърлото. Приложим включително при гингивит и фарингит.
Септолете тотал съдържа активното вещество бензидаминов хидрохлорид и цетилпиридиниев хлорид. С противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие. Спомага за намаляване на възпалението и съпътстващите симптоми (болка, зачервяване, оток, парене).

Състав:

Състав: в 1 таблетка:
бензидаминов хидрохлорид 3 мг
цетилпиридиниев хлорид 1 мг

Други съставки: масло от лютива мента, левоментол, сукралоза (E955), лимонена киселина (E330), изомалт (E953), аромат на цитрус (съдържащ бутилхидроксианизол (E320)), аромат на цвят от бъз, куркумин (E100) (съдържащ натриев бензоат (E211)), медни комплекси от хлорофилини (Е141). Вижте точка 2 „Септолете тотал лимон и цвят от бъз съдържа изомалт (E953), бутилхидроксианизол (E320) и натриев бензоат (E211).
 
Дозировка:
Препоръчителната доза е 3 - 4 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.
Деца над 12 годишна възраст:
Препоръчителната доза е 3 - 4 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.
Деца от 6 до 12 годишна възраст:
Препоръчителната доза е 3 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.
Септолете тотал не трябва да се използва от деца под 6 годишна възраст. 

Предупреждение:
Да не се превишава дозата.
Не приемайте Септолете тотал непосредствено преди или по време на хранене.
Да не се яде или пие в продължение най-малко на един час след приема на лекарството.
За оптимален ефект, не се препоръчва да използвате продукти, непосредствено преди или след
почистване на зъбите.

Продължителност на лечението:
Не използвайте това лекарство повече от 7 дни. Ако симптомите се влошат или не настъпи подобрение след 3 дни, или ако се появят други симптоми, като повишена температура, трябва да се консултирате с лекар.
Консултирайте се с Вашия лекар, ако състоянието рецидивира, или ако забележите други, наскоро настъпили промени в неговите характеристики.

Опаковка:
16 пастили

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ