Prime Pharmacy

Сепиа, Sepia D 30, D 1000 DHU

  • Сепиа, Sepia D 30, D 1000 DHU
Добави в "Желани"
  • Производители: DHU монопрепарати
  • Модел: DHU монопрепарати Сепиа, Sepia D 30, D 1000 DHU
  • Наличност: В наличност
  • 9,19 лв

Възможни варианти

Сепиа е подходяща при послеродова депресия, пременструален синдром, гадене по време на бременност, чернодробни кризи, мигрени, хемороиди.
Използва се при хормонални смущения, психични оплаквания, главоболие, заболявания на дихателните пътища, стомашно-чревния тракт, пикочо-половата система, на двигателния апарат и на кожата.

Сепия е подходяща при женски заболявания и оплаквания като вагинални гъбички, топли вълни през периода на менопауза, фригидност, гадене през бременността и др.
Симптомите се подобряват от танци, упражнения, свеж възхуд. Влошават се по време на менструация, полов акти и при студ.

Потенции: D 30, D 1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D10, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат продължително въздействие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Назначават се по преценка на хомеопата - 10 глобули, веднъж дневно, седмично или месечно.

Предупреждения:
Сепиа е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Препоръчително е назначението на хомеопатичните лекарства да се определя от лекар хомеопат. Предоставената информация не отменя необходимостта от консултация със специалист.
Съдържа тръстикова захар (захароза).
Без лекарско предписание.
Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ