Риган масло, Oregano Oil Cold-A-Tak 25 мл Webber Naturals
- Производители: Webber Naturals
- Модел: Webber Naturals Риган масло, Oregano Oil Cold-A-Tak 25 мл Webbe
- Наличност: В наличност
-
26,88 лв
Риган масло Cold-A-Tak е билков продукт със силно противовъзпалително и антиоксидантно действие и с доказани лечебни качества, допринася за нормалното функциониране дихателните пътища и имунната система.
То е ефективно антимикробно средство, повлиява положително при стомашни и респираторни заболявания. Неутрализира инфекции и осигурява целогодишна имунна подкрепа.
Предоставя ефективна антиоксидантна защита срещу клетъчно увреждане, причинено от свободните радикали. Антиоксидантна му сила е в пъти по- висока от тази на от боровинките и витамин Е.
Маслото от риган Cold-A-Tak е произведен от диворастящо риган, леко дестилиран с пара, за да гарантира максимална чистота и мощност.
Активни съставки:
4 капки (0.16 мл) съдържат:
Риган масло Органик 30 mg
/Origanum vulgare/ лист
Витамин Е (d-алфа токоферол) 1 mg
Maслиново масло Органик
Дозировка:
По 4 капки (0.16 мл)дневно разтворени във вода
Предупреждения:
Риган масло, Oregano Oil Cold-A-Tak е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва при бременност, кърмене и алергия към растения от семейство Lamiaceae.
Приемете няколко часа преди или след прием на добавки съдържащи: желязо, цинк, калций или мед.
Съхранение:
Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Опаковка:
25 мл
Действие на активните съставки:
Антибактериалното действие на маслото от риган се дължи на способността му да прониква през клетъчните мембрани и да нарушава тяхната цялост. Изследвания са показали, че когато бактериалните клетки влизат в контакт с маслото от риган или една от неговите активни съставки – карвакрол или тимол, флуидите изтичат от бактериите. Средата във вътрешността на бактериите става по-кисела, като се нарушават метаболизмът и размножаването им. Това се потвърждава от микроскопски изследвания, които показват, че при излагане на действието на масло от риган, клетъчната мембрана на бактериите се уврежда.