Prime Pharmacy

Протефикс подложки за горна челюст 30 бр

  • Протефикс подложки за горна челюст 30 бр
Добави в "Желани"
  • Производители: Протефикс
  • Модел: Протефикс Протефикс подложки за горна челюст 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • 6,78 лв

Протефикс фиксиращи подложки за горна челюст се използват основно през преходния период на временните протези. Ефективни са при прекомерна дегенеративна загуба на кост на челюстта и предлагат ефикасна защита срещу образуването на точки на натиск и възпаления. При хора със сериозни проблеми при прикрепването на протезите, фиксиращите подложки Протефикс са идеално задръжно средство. Съдържат натриев алгинат, който увеличава прилепването на протезата, скоро след като бъде навлажнен.

Състав:

100 г от тъканта съдържа натриев алгинат, вискозни и полипропиленови влакна.

Начин на употреба:

1. Проверете размера: Изрежете подложката с ножици, в зависимост от големината на протезата.
2. Навлажнете подложката: Потопете подложката в хладка вода за около 10 секунди и оставете да се изцеди.
3. Поставете подложката: Поставете подложката без значение от коя страна върху навлажнената протеза. Оставете 2мм свободно място в страничните краища на протезата.
4. Притиснете: Притиснете подложката върху протезите с двата палеца, в посока от центъра навън, докато прилепне напълно и се изглади.Фиксиращите подложки трябва да бъдат сменяни най-малко веднъж дневно.

Предупреждения:

Протефикс фиксиращи подложки са предназначени за употреба само с цели протези. Използвайте ги само при здрави лигавици и съхранявайте възможно най-сухи.

Не употребявайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. В отделни случаи са наблюдавани реакции на свръхчувствителност в лигавицата на устата и целия организъм. При поява на подобни реакции се консултирайте с Вашия стоматолог.

Опаковка:

30 брСерията Протефикс е символ на качество и надежност сред продуктите за закрепване и почистване на зъбни протези. Тя гарантира възможно най-голяма сигурност и комфорт за потребителя и пълна гама продукти за индивидуални решения.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ