Prime Pharmacy

ПроКомбо бейби пробиотик за бебета и малки деца капки 5 мл

  • ПроКомбо бейби пробиотик за бебета и малки деца капки 5 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: VITASLIM INNOVE
  • Модел: VITASLIM INNOVE ПроКомбо бейби пробиотик за бебета и малки деца
  • Наличност: В наличност
  • 20,99 лв

ПроКомбо Бейби е специална комбинация от пробиотични щамове (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus), които осигуряват поддържане на равновесието на чревната флора при кърмачета и малки деца и подкрепят дейността на стомашно-чревния тракт (СЧТ).

ПроКомбо Бейби въздейства благоприятно на:

- Нарушен баланс на чревната флора;
- Смущения в дейността на стомашно-чревния тракт вследствие на антибиотично лечение;
- Стомашно-чревни неразположения;
- Имунната система


ПроКомбо Бейби е съчетание от три пробиотични щама, които заедно работят синергично. Разработени от известния швейцарски производител Principium BSI, SynBalance® са преминали редица клинични тестове, доказващи техните качества. Благодарение на своята устойчивост на киселинната среда в стомаха и на жлъчните соли, те достигат червата невредими. Там се прикрепят и успешно колонизират чревния лумен, в резултат на което безпрепятствено проявяват своите благотворни ефекти.

Бързо възстановяване на баланса на чревната микрофлора. Разстройствата в нормалната дейност на СЧТ често се дължат на свръхразвитие на патогенни (болестотворни) бактерии в червата. Доказано е, че SynBalance® Lactobacillus reuteri (LR) и SynBalance® Lactobacillus acidophilus (LA) потискат развитието на „лошите" бактерии, което е предпоставка за по-бързо възстановяване баланса на чревната микрофлора и за дългосрочното му поддържане. В допълнение, проведено in vivo проучване свидетелства, че SynBalance® LA модулира по здравословен начин човешката чревна флора, повишавайки количеството на „добрите" бактерии от типа Lactobacillus и Bifidobacterium.

Избягване на нежеланите ефекти от антибиотиците. Лечението със силни лекарства понякога крие много рискове за дейността на СЧТ (особено при децата). Предбид наличието на щама SynBalance® Lactobacillus rhamnosus (LRh), който е резистентен към някои от най-разпространените антибиотици, ПроКомбо Бейби е особено подходящ за поддържане на нормалната работа на СЧТ при прием на антибиотици.

Поддържане на добър имунитет. Малко известен факт е, че 70-80% от имунния отговор на човешкото тяло е обусловен от СЧТ, т.е. здравото коремче означава здраво дете. Клиничните изследвания сочат, че SynBalance® LRh, LR и LA проявяват способност да инхибират (потискат) някои провъзпалителни молекули в човешкото тяло, като същевременно подпомагат производството на други - антивъзпалителни молекули. Това определя имуномодулира- щия ефект на ПроКомбо Бейби и способността му да поддържа естествената способност на тялото да отговаря на атаки.

Съставки:

Препоръчваната доза за дневен прием от 5 капки (0,17 ml) съдържа:
Комбинация от лактобацили (Lactobacillus) SynBalance® - 30,8 тд.
Лактобацилус рамнозус (SynBalance® LRh) > 1,0 млрд. CFU;
Лактобацилус реутери (SynBalance® LR) > 0,5 млрд. CFU;
Лактобацилус ацидофилус (SynBalance® LA) > 0,5 млрд. CFU.
Допълнително съдържа: антиоксидант: токоферол - обогатен екстракт.

Дозировка:

5 капки дневно.
Да се разклати добре преди употреба.

Препоръчително е дозата да се взема наведнъж по едно и също време всеки ден. Ако е възможно, 30 минути преди първото хранене. Капките могат да се добавят към мляко, чай, храни. Капките не трябва да се добавят към горещи напитки или храни. 

Предупреждения:

Съхранявайте на стайна температура (15°-25°С) на тъмно място - без пряко въздействие на светлина и влажност по-ниска от 65%. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! След първото отваряне, флаконът да се съхранява в хладилник и съдържанието му да се използва до 2 месеца след това.

Прокомбо бейби е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
CFU - единица за жизнеспособни пробиотични култури, способни да сформират колонии.
Противопоказания: не са известни.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ