Prime Pharmacy

Полинейл лечебен лак за нокти 80mg/ml 3.3ml

  • Полинейл лечебен лак за нокти 80mg/ml 3.3ml
Добави в "Желани"
  • Производители: Angelini
  • Модел: Angelini Полинейл лечебен лак за нокти 80mg/ml 3.3ml
  • Наличност: В наличност
  • 30,48 лв

Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е противогъбично средство за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост.

Прилага се за лечение на леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс.

Активната субстанция циклопирокс предотвратява растежа на гъбичките и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява.


Подходящ за:

Възрастни и деца над 18 години

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активна съставка:


Ciclopirox (Циклопирокс)

Дозировка:

Ако не е предписано друго Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти, се прилага на тънък слой върху инфектирания нокът (нокти). Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5mm от околната кожна повърхност. Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти трябва да се нанесе също и под свободния ръб на нокътя.

След нанасяне оставете да изсъхне за около 30 секунди. Нокътят (ноктите) не трябва да се мият най-малко 6 часа, поради което се препоръчва прилагането на продукта да става вечер преди лягане.

Не е необходимо използването на какъвто и да е разтвор или абразив (напр. пиличка) за премахване на Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти. Достатъчно е да измиете ноктите с вода. В случай на неволно измиване може да нанесете отново.

Препоръчва се редовно отстраняване на разрушената част на инфектирания нокът чрез изрязване с ножица или еднопосочна пила.

Лечението трябва да продължи до изчезване на проблема, което означава докато нокътя (ноктите)се изчистят и отново порасне здрав нокът (нокти). Обикновено пълно излекуване на ноктите на ръцете се постига за около 6 месеца, а на ноктите на краката за около 9 до 12 месеца.

Предупреждения:

Не използвайте Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти ако: сте алергични към циклопирокс или някоя от останалите съставки на Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти; при деца под 18 годишна възраст поради липса на достатъчен опит за тази възрастова група.

Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е само за външна употреба. Не използвайте лак за нокти или други козметични продукти за нокти върху лекуваните нокти.

Бременност и кърмене: Посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на което и да е лекарство.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ