Prime Pharmacy

Отосан/ Otosan свещи за уши х 2

  • Отосан/ Otosan свещи за уши х 2
Добави в "Желани"
  • Производители: Otosan, Italy
  • Модел: Otosan, Italy Отосан/ Otosan свещи за уши х 2
  • Наличност: В наличност
  • 9,99 лв

Действие:

Otosan конус за ушна хигиена е изработен от естествени восъчни материали, които допринасят за премахване на ушната кал и освобождава от неприятното усещане на ушите. Дава комфортно усещане и облекчение на проблема още при първото използване.Изгарянето на стените на конуса действа в две насоки:

Топлина-облива с нежна топлина ушния канал, размеквайки ушната кал, засилва циркулацията на кръвта, освобождава запушените пори и действа стимулиращо върху акупунктурните точки разположени в областта на ухото.

Налягане-топлия въздух, който се отделя повреме на изгарянето на конуса, създава налягане и последващо всмукване / "ефектът на комина"/ в областта на конуса. Това води до елиминиране на замърсяванията и вредните наслагвания в ушния канал, които могат да се видят върху остатъците от восък в конуса. Това също така освобождава натрупването в порите, регенерира се дишането на кожата в областта на ушния канал и помага да се възвърне нормалното налягане в областта на тъпанчето.

Състав:

Прополис, восък

Начин на употреба:

Промушете конуса през центъра на защитния диск, така че дискът да се постави на алуминиевия пръстен. След това залепете широкия край на конуса.

Облегнете главата си настрани. Поставете тесния край на конуса в ухото, така че добре да се уплътни. Придържайте го с ръка по време на цялата процедура. (Конусът е добре поставен, когато между него и ухото не излиза дим).
Когато конусът изгори до алуминиевия пръстен, прекъснете процедурата и го угасете в предварително приготвена чаша с вода. Средната продължителност на процедурата е 5 минути.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ