Prime Pharmacy

Омни Биотик Стрес рипеър, Omni Biotic Stress repair 28 сашети

  • Омни Биотик Стрес рипеър, Omni Biotic Stress repair 28 сашети
Добави в "Желани"
  • Производители: Омни Биотик
  • Модел: Омни Биотик Омни Биотик Стрес рипеър, Omni Biotic Stress repair
  • Наличност: В наличност
  • 60,00 лв

Омни Биотик Стрес рипеър съдържа 9 специално подбрани, научно изследвани бактериални щама със следния ефект, потвърден от проучвания:

» Подобряването на бариерната функция на чревната лигавица - намалява пропускливостта за чужди вещества
» Предотвратяване на колонизацията на чужди микроорганизми (например Clostridium difficile, Escherichia coli), асоциирани с хронични възпалителни чревни заболявания
» Производство на противовъзпалителни имуноглобулини - за терапия на съществуващи възпаления.
 
Научните изследвания показват, че най-добрата защита срещу стреса е добре функциониращ чревен тракт. Съществува пряка функционална ос между червата и мозъка. Това е повлияно от нашите чревни бактерии и е от решаващо значение при определянето дали можем ефективно да преработваме стреса или да се почувстваме болни и нервни в резултат на стрес.
 
Подходящ за:

Възрастни и деца
Може да се използва от диабетици, алергични към мляко, по време на бременност и кърмене.
 
Активни съставки:

9 бактерийни щама, прецизно изследвани за показанието.
Общо 7,5 милиарда бактерии, които са стомашно и жлъчно резистентни и със способност за възпроизвеждане, в едно саше (3g).
• Bifidobacterium bifidum W23
• Bifidobacterium lactis W51
• Bifidobacterium lactis W52
• Lactobacillus acidophilus W22
• Lactobacillus casei W56
• Lactobacillus paracasei W20
• Lactobacillus plantarum W62
• Lactobacillus salivarius W24
• Lactococcus lactis W19

Съставки на матрицата: Царевично нишесте, малтодекстрин, инулин, калиев хлорид, магнезиев сулфат, фруктоолигозахариди (FOS), ензими (амилази), манганов сулфат. Тази матрица е важна за високата активност и ефикасност на избраните противовъзпалителни бактерийни щамове.

Дозировка:

 
Разбъркайте 1 саше (=3 g) веднъж до два пъти дневно в 1/8 литра хладка вода. Изчакайте 10 минути, разбъркайте отново и изпийте. 

Продължителност на употреба: Можете да използвате Омни Биотик Стрес рипеър както в краткосрочен план, така и ежедневно - дори и в продължение на години.

Съвет за употреба: Ако страдате от непоносимост към фруктоза, трябва да удължите времето за активиране до най-малко 30 минути. През това време бактериите метаболизират всичките фруктоолигозахариди. Следователно фруктозата не попада в червата.Стресът не винаги е един и същ: краткотрайното, временно напрежение поставя тялото в режим на аларма и действа като повтарящa се тренировка. Човек спи по-добре и е по-балансиран. Продължителният стрес обаче, независимо дали в професионален или личен план, поставя целия организъм в постоянно „състояние на тревога“, негативен дистрес. Резултатът: смущения в концентрацията, липса на енергия, нарушения в съня и настроението. В допълнение, продължителният стрес може да доведе до понижаване притока на кръв към вътрешните органи: сърдечно-съдовата система и стомашно-чревния тракт са претоварени.

За 85% от хората стресът действително въздейства върху органите на храносмилането: ако нашето храносмилане е нарушено, чревните повърхности стават пропускливи и вече не могат да ни предпазват от токсини, патогени и алергени. Възпалителните вещества се активират в червата, „лошите“ чревни бактерии могат да се размножават безпрепятствено, и вие не само вече не се чувствате здрави, но и нещастни.
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ