Prime Pharmacy

Нурофен Експрес Форте 400 mg 10 меки капсули

  • Нурофен Експрес Форте 400 mg 10 меки капсули
Добави в "Желани"
  • Производители: Нурофен (Nurofen)
  • Модел: Нурофен (Nurofen) Нурофен Експрес Форте 400 mg 10 меки капсули
  • Наличност: В наличност
  • 10,13 лв

Нурофен Експрес Форте се използва за облекчаване симптомите на лека до умерена болка като главоболие, зъбобол, менструални болки, понижаване на температурата и облекчаване симптомите на простуда и грип.

Подходящ за:

Възрастни и деца над 12 години (над 40 кг).

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:


Ибупрофен (Ibuprofen) 400mg

Дозировка:

За възрастни и деца над 12 години: първоначално се приема 1 капсула с вода, след това ако е необходимо се взема 1 капсула на всеки 6 часа, но не повече от 3 капсули за 24 часа.

Препоръчва се пациентите с чувствителен стомах да приемат Нурофен Експрес Форте с храна. Началото на действие на Нурофен Експрес Форте може да бъде забавено, ако се приема с храна. В такива случаи не приемайте по-висока доза от препоръчаната до изтичане на съответния интервал от време между отделните приеми.

Нурофен Експрес Форте лекарствен продукт е предназначен само за краткосрочна употреба. За облекчаване на симптомите приемайте най-ниската доза за възможно най-кратьк период от време. Трябва да се консултирате с лекар, ако считате че е необходимо да приемате Нурофен Експрес Форте по-дълго от 3 дни поради висока температура или 4 дни поради болка или ако симптомите Ви се влошат.

Предупреждения:

He приемайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към ибупрофен или към някоя от останалите съставки.

Не приемайте това лекарство, ако страдате или сте страдали (два или повече епизода) от язва на стомаха или стомашни кръвоизливи, сте получавали в миналото стомашно-чревни кръвоизливи или перфорация свързана с употреба па НCПBC, страдате от неизяснени нарушения на образуването на кръвните клетки, имате склонност към неконтролирано кървене (хеморагия) или нарушено кръвосъсирване, имате тежка чернодробна, бъбречна или сърдечна недостатъчност или коронарно сърдечно заболяване, по време на последните 3 месеца на бременността, ако страдате от тежка дехидратация (обезводняване причинено от повръщане, диария или недостатъчен прием на течности)., ако имате мозъчно-съдов кръвоизлив или други активни кръвоизливи).

Не прилагайте при подрастващи под 40 kg или деца под 12 години.

При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ