Prime Pharmacy

МелиЛакс микроклизма за възрастни 6 броя х 10 g

  • МелиЛакс микроклизма за възрастни 6 броя х 10 g
Добави в "Желани"
  • Производители: Aboca
  • Модел: Aboca МелиЛакс микроклизма за възрастни 6 броя х 10 g
  • Наличност: В наличност
  • 21,95 лв

МелиЛакс е показан за лечение на запек, дори и в случаи на висцерална свръхчувствителност (синдром на раздразнените черва), фисури и хемороиди. Продуктът освобождава червата и намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, които се проявяват в случай на запек.

МелиЛакс е продукт на основата на мед, който съчетава балансирано изхождащо действие + предпазно успокояващо действие. Освобождава червото без раздразняване, като същевременно предпазва ректалната лигавица.

Двойното действие на МелиЛакс се дължи на Promelaxin®, комплекс от нектарен мед и манов мед, специално подбрани и обработени в съответствие с тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатени с полизахаридна фракция от алое и слез.

Подходящ за:

- Възрастни и деца над 12 години
- Бременни и кърмещи жени
-  В случай на запек асоцииран с рагади и хемороиди. Подходящ е за употреба и от пациенти, страдащи от хемороиди и рагади, дори и при отсъствие на запек, за контролиране и подпомагане на дефекацията.
- За пациенти с особена чувствителност на коремни болки, в случай на раздразнен колон.

Активни съставки:

Promelaxin ® комплекс от мед и алое,  полизахаридна фракция от алое и слез.

Дозировка:

1 микроклизма от 10 g, при нужда.
В случай на упорит запек,прилагайте 2 дози едновременно.

Нанесете няколко капки от продукта в перианалната зона и вкарайте деликатно наконечника в дебелото черво. Натиснете докрай микроклизмата и в края на апликацията я задръжте натисната до пълното изваждане на наконечника, за са се избегне реабсорбиране на продукта.

Предупреждения:

МелиЛакс не трябва да се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Опаковка:

6 броя
 МелиЛакс е иновативна микроклизма, която стимулира изхождането по балансиран начин, като щади и предпазва ректалната лигавица. Препоръчва се за лечение на запек, но може също така да се използва:

- в случаи на рагади и хемороиди и при наличие на висцерална свръхчувствителност
- при кърмачета
- при бременност и кърмене

МелиЛакс съчетава балансирано изхождащо действие + предпазно успокояващо действие. Освобождава червото без раздразняване, като същевременно предпазва ректалната лигавица. Потиска аналния сърбеж благодарение на своето индиректно противовъзпалително действие и свойствата на формулата (малко съдържание на сребърна вода и висока концентрация на захари), които правят средата неблагоприятна за развитието на микроби. Благодарение на съдържанието на етерично масло от лавандула, продуктът има освежаващо действие.

МелиЛакс е ефикасен благодарение на Promelaxin - активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.

Ефикасността на Мелилакс се потвърждава от клинични данни:

Изследване проведено сред 57 деца, обект на първични педиатрични проучвания, заради случаен или упорит запек, понякога съпроводен с рагади, хемороиди, анален сърбеж, раздразнено дебело черво. 67% от децата са били на възраст между 1 и 3 години:
- около 95% от децата са се изходили след приложение на продукта
- над 96% от децата, които са се изходили, са го направили до 1 час от приложението.

Родителите оценяват високо, освен изцяло натуралната формула, така и физиологичното и защитно действие на MeliLax (липса на парене, крампи и защитен ефект).

(Посочените резултати са взети от обработването на данните от въпросника, предоставен на родителите и обработен от екип на педиатри и експерти в експерименталните и клинични изследвания)

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ