Prime Pharmacy

Лутеин Комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули + мокри кърпички за очила

  • Лутеин Комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули + мокри кърпички за очила
Добави в "Желани"
  • Производители: Vitaherb
  • Модел: Vitaherb Лутеин Комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули +
  • Наличност: В наличност
  • 29,19 лв

Лутеин Комплекс плюс е нова, обогатена формула, включваща в състава си биофлавоноида зеаксантин. Така подбраната комбинация от естествени антиоксиданти е мощно средство за поддържане здравето на очите.

Високата концентрация на биофлавоноидите лутеин и заексантин в очите са от голямо значение за здравето им. В централната част на ретината – макулата, заексантинът е преобладаваща съставка, а в периферната част на ретината преобладава лутеинът. Установени са два механизма на действието им – антиоксидативната им роля и способността им да абсорбират близката до UVсиня светлина, която повишава нивото на свободните радикали в клетката на окото.

Активни съставки:
Витамин С (Ascorbic acid) 66.0 mg Лутеин 33.0 mgЕкстракт от черна боровинка (Extr. Vaccinium myrtillus, 25% anthocianidines) 30.0 mgВитамин Е ( D - Alpha tocopherol natural) 16.5 mg α-TEЦинк (Zinc Sulfate) 15.0 mg

Дозировка:
Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване. За осигуряване здравето на Вашите очи, приемайте Лутеин Комплекс плюс поне веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно.

Предупреждения:
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ