Prime Pharmacy

Лахесис, Lachesis D 30, D 1000 DHU

  • Лахесис, Lachesis D 30, D 1000 DHU
Добави в "Желани"
  • Производители: DHU монопрепарати
  • Модел: DHU монопрепарати Лахесис, Lachesis D 30, D 1000 DHU
  • Наличност: 2-3 Days
  • 9,19 лв

Възможни варианти

Лахесис е хомеопатичен медикамент, получен от суха змийска отрова. Приложим е при хормонални нарушения, остри възпаления, психични оплаквания, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на храносмилателния тракт, на женските полови органи, на двигателния апарат и на кожата.

Лахесис се използва по време на менопаузата, разширени вени, хемороиди, язви, главоболие и др. Симптомите се подобряват по време на цикъл и на свеж въздух. Влошават се от топлината по време на сън.
Пациентът изпитва свръхчувствителност при контакт, непоносимост към стегнати дрехи, задушаване в момента на заспиване, топли вълни, желание за алкохол. Редуване на фази на потиснатост и възбуда.

Потенции: D30, D1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D10, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат продължително въздействие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Назначават се по преценка на хомеопата - 10 глобули, веднъж дневно, седмично или месечно.

Предупреждения:
Лахесис е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Препоръчително е назначението на хомеопатичните лекарства да се определя от лекар хомеопат. Предоставената информация не отменя необходимостта от консултация със специалист.
Съдържа тръстикова захар (захароза).
Без лекарско предписание.
Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ