Prime Pharmacy

Инфламенд 225mg 30 таблетки

  • Инфламенд 225mg 30 таблетки
Добави в "Желани"
  • Производители: Neopharm
  • Модел: Neopharm Инфламенд 225mg 30 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • 17,45 лв

Инфламенд е хранителна добавка, предназначена за мъже, страдащи от всички форми на простатит. Съдържа 2 вида таблетки (жълти и сини), всяка от които обогатена с допълнителна съставка:
 

 - сините таблетки съдържат сребърни наночастици с антибактериално и противовъзпалително действие;
 - жълтите таблетки съдържат мощен пробиотичен щам с имуностимулиращо действие.

Инфламенд действа активно срещу простатита посредством 4 механизма: 
 

- унищожава патогенните микроорганизми, чрез сребърните наночастици в състава си. Благодарение на изключително малкият им размер, те проникват безпрепятствено в тъканта на простатата, където активно унищожават причинителите на инфекция;
- отпуска гладката мускулатура на простатата и намалява напрежението, болката и чувството на тежест в тазовото дъно;
- спира възпалението и облекчава симптомите, като потиска секрецията на веществата, предизвикващи възпаление в простатата;
- стимулира имунната система и засилва локалния имунитет в пикочно-половия тракт. 
 

Състав:
 

1 жълта таблетка съдържа: стандартизиран екстракт от Pygeum africanum 50 mg, стандартизиран поленов екстракт Graminex G63 125 mg, Lactobacillus acidophilus LA11 (5 милиарда живи клетки) 50mg.
 

1 синя таблетка съдържа: сребърни наночастици 25 mg, стандартизиран екстракт от Pygeum africanum 50 mg, стандартизиран поленов екстракт Graminex G63 125 mg.

Стандартизираният поленов екстракт Graminex G63 е с намален риск от алергични реакции, благодарение на специалната технология на приготвянето му, която елиминира алергените от обвивката на полена.
 

Дозировка: 
 

Приемайте 1 жълта таблетка сутрин и 1 синя таблетка вечер в продължение на 90 дни.
 

Предупреждения:
 

Не приемайте Инфламенд, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките. 
Да не се приема от бременни и кърмещи жени и деца. 
Досега не са известни странични ефекти и противопоказания.
Инфламенд може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с Вашия лекар. 
Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура и на места, недостъпни за деца. Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Опаковка:

30 таблетки
 Простатата е жлезa, разположена в основата на пикочния мехур. Тя произвежда специален секрет, който участва в състава на семенната течност. По време на еякулация гладките мускули на простатата се съкращават и улесняват изтласкването на семенната течност през уретрата (пикочния канал).

Простатата се характеризира със слабо кръвоснабдяване, затова веществата, които циркулират в кръвта трудно достигат до нейните тъкани.

Едно от често срещаните заболявания на простатата е простатитът:

- Простатитът представлява възпаление на простатата, което най-често се предизвиква от различни по вид бактерии. Той може да бъде и небактериален, причинен от стрес, нередовна еякулация, дехидратация, химични вещества, автоимунни процеси и др.

- Симптомите на простатит са болка в тазовото дъно и слабините, болка след еякулация, често, болезнено или затруднено уриниране. Ако простатитът протече остро, може да се наблюдава повишение на температурата до 39°С.

Инфектирането на простатата може да стане по полов път, при който бактериите проникват първо в уретрата, инфектират я и причиняват уретрит, а после по възходящ път достигат и до простатата. Възможно е бактериите да дойдат и от съседен орган или с кръвта.

Според едно проучване, качеството на живот на мъже, страдащи от простатит е толкова влошено, колкото това на мъже прекарали наскоро сърдечен инфаркт. Затова здравето на простатата и правилното лечение е от изключителна важност.

Инфламенд оказва траен благоприятен ефект върху здравето на простатата и повлиява благоприятно нормалното ѝ функциониране:
 

- Сребърните наночастици, благодарение на изключително малкия си размер, проникват безпрепятствено в тъканите на простатата, където оказват благоприятното си въздействие, като поддържат естествената стерилна физиологична среда на простатата и простатния секрет;

- Стандартизираният екстракт от Pygeum africanum поддържа естествената еластичност на простатната тъкан и съдейства за запазване на естествения физиологичен тонус на гладката мускулатура на простатата. Подпомага физиологичната ѝ секреторна активност и поддържа в нормални граници активността на простатните ензими и простатната секреция;

- Стандартизираният поленов екстракт Graminex G63 поддържа нивата на ензимите и арахидоновата киселина в тъканите на простатата в нормални физиологични стойности и оказва благоприятен ефект върху обема и функцията на простатата;

- Lactobacillus acidophilus е пробиотик и предствлява вид полезни живи бактерии, които се заселват в червата на човека и участват в метаболитни процеси с голямо значение за здравето на простатата. Освен това, те стимулират имунната система, засилват локалния имунитет в пикочно-половия тракт и така съдействат за поддържане здравето на простатата.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ