Prime Pharmacy

Гуна MD-Lumbar колаген флакон 2 мл x 10

  • Гуна MD-Lumbar колаген флакон 2 мл x 10
Добави в "Желани"
  • Производители: GUNA
  • Модел: GUNA Гуна MD-Lumbar колаген флакон 2 мл x 10
  • Наличност: В наличност
  • 172,00 лв

MD-LUMBAR помага за подвижността в лумбалната област,отпускането на мускулатурата в лумбо-сакралната област и за укрепването на лумбалната мускулатура, успокоява локалната болка, болката при покой, причинена от движение или от неправилна стойка.Съдържа високо пречистен колаген и допълнителни природни субстанции, позволяващи по-ефективно и специфично влагане на колагена.

Състав:

Kолаген
Помощни вещества: Хамамелис, натриев хлорид, вода за инжекции

Приложение:

MD-LUMBAR е медицинско изделие, което подпомага движенията чрез ограничаване на физиологичната дегенерация на ставите и тъканите, причинени от стареене,  неправилна стойка, съпътстващи хронични заболявания, удари и травми.

MD-LUMBAR се прилага от квалифициран медицински персонал в частно или публично здравно заведение като:
- да подпомага движението
- да подпомага мускулната разтегливост в лумбо-сакралната област на гръбначния стълб
- да укрепва мускулната тъкан в лумбалната област
- да облекчи локалната болка, болкта в спокойно състояние или предизвикана от движения и неправилна стойка

Начин на употреба:

Периартикуларен терапевтичен протокол:
Две манипулации седмично за първите две седмици. Една манипулация до подобряване на симптомите(средно 8-10 манипулации).

Хронична патология: продължава се с една манипулация седмично за един месец до подобряване на симптомите, след което с една манипулация месечно или съобразено с индивидуалните нужди на всеки 45-50 дни.

Противопоказания / Нежелани реакции:

Няма данни за свръхчувствителност към MD-LUMBAR. Независимо от това, пациенти с доказана свръхчувствителност към някоя от съставките или към помощните вещества трябва да бъдат тествани преди приложението  посредством инжектиране на малко количество в ръката, като се наблюдават в продължение на един час.

Предупреждения:

Болката в гръбначния стълб изисква диференциална диагноза с дискова херния, болка при първичен или вторичен карцином, рефлекторна или отразена от вътрешните органи болка.

Леко зачервяване на мястото на инжекцията може да бъде в резултат на механичен ефект от иглата или от повърхностна кожна реакция.

Почистване/дезинфекциране на кожата се изисква преди и след апликацията. Пиогенни бактерии могат да причинят абсцес на мястото на инжекцията.

Да не се използва след изтичане срока на годност.

Използвайте продукта веднага след отваряне на опаковката.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ