Prime Pharmacy

Гинексид ПРОМО ПАКЕТ интимна пяна + вагинални овули

  • Гинексид ПРОМО ПАКЕТ интимна пяна + вагинални овули
Добави в "Желани"
  • Производители: Ginexid
  • Модел: Ginexid Гинексид ПРОМО ПАКЕТ интимна пяна + вагинални овули
  • Наличност: В наличност
  • 41,72 лв

Гинексид интимна пяна с меко почистващо действие 150ml - подходяща за ежедневна интимна хигиена и при наличие на бактериални и гъбични инфекции. Има антибактериално действие и може да се използва за продължителен период от време.

Пяната е подходяща за употреба и в случаи с повишен риск от инфекции ( след използване на плувни басейни, плажове, спортни зали, използване на синтетични или тесни дрехи, след сексуални контакти и др.)

Гинексид не съдържа оцветители, консерванти и агресивни повърхностно-активни вещества.

Гинексид вагинални овули 6бр - имат успокояващо, защитно и ребалансиращо действие.Спомагат за предотвратяване и/или намаляване на вагиналните възпалителни състояния.

Използват се в случаи на вагинални възпалителни състояния, като възпаления и инфекции, за възстановяване нормалния баланс на вагиналната бактериална флора.
 


Вагиналната бактериална флора се състои от много микроорганизми от различни видове, които изпълняват основни функции за поддържане здравето на вагиналната флора. Балансът между тези видове може да бъде нарушен вследствие на различни причини, включително контакт с микроорганизми, различни от тези, които обикновено присъстват във вагиналната флора , промени в начина на живот или хормонални промени.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ