Prime Pharmacy

Гинексид ПРОМО ПАКЕТ дамски душ 3бр + вагинални овули

  • Гинексид ПРОМО ПАКЕТ дамски душ 3бр + вагинални овули
Добави в "Желани"
  • Производители: Ginexid
  • Модел: Ginexid Гинексид ПРОМО ПАКЕТ дамски душ 3бр + вагинални овули
  • Наличност: В наличност
  • 33,60 лв

Гинексид дамски душ 3бр х 100мл -  вагинален душ, базиран на съставки от естествен произход помага за поддържане на нормалният баланс на вагиналната бактериална флора и се грижи за деликатният баланс на лигавицата.

Има успокояващо и деконгестантно действие и може да бъде използван дори в присъствието на патологии ( специфичен и неспецифичен вулвовагинит, раздразнения на перианално-гениталната област).

Освен за обичайната интимна хигиена, Гинексид може да се използва и за интимна хигиена в края на менструалния период, след сексуални контакти, в случаи на изобилни секрети, по време на послеродовия период и др.

Гинексид вагинални овули 6бр - имат успокояващо, защитно и ребалансиращо действие.Спомагат за предотвратяване и/или намаляване на вагиналните възпалителни състояния.

Използват се в случаи на вагинални възпалителни състояния, като възпаления и инфекции, за възстановяване нормалния баланс на вагиналната бактериална флора.
 Вагиналната бактериална флора се състои от много микроорганизми от различни видове, които изпълняват основни функции за поддържане здравето на вагиналната флора. Балансът между тези видове може да бъде нарушен вследствие на различни причини, включително контакт с микроорганизми, различни от тези, които обикновено присъстват във вагиналната флора , промени в начина на живот или хормонални промени.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ