Prime Pharmacy

Еспумизан комфорт капки 100mg/ml 30ml

  • Еспумизан комфорт капки 100mg/ml 30ml
Добави в "Желани"
  • Производители: Berlin-Chemie
  • Модел: Berlin-Chemie Еспумизан комфорт капки 100mg/ml 30ml
  • Наличност: В наличност
  • 12,89 лв
Еспумизан комфорт перорални капки лекуват симптомите на метеоризъм (газове и подуване на корема от газове) и е подходящ за всички възрастови групи. Еспумизан комфорт разгражда мехурчестата пяна в стомашното съдържимо и в мукуса на храносмилателния тракт. Освободените по този начин газове може да се абсорбират от чревната стена, както и да се отделят чрез чревната перисталтика.

Подходящ за:

Кърмачета, деца и възрастни.

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:

100mg симетикон в 1ml емулсия.

Дозировка:

Кърмачета: 5-10 капки се прибавят към шишето с мляко или се дават на детето с малка лъжичка непосредствено преди всяко кърмене.
Деца от 1 до 6 години: 10 капки 3 до 5 пъти дневно.
Деца от 6 до 14 години: 10-20 капки 3 до 5 пъти дневно.
Юноши и възрастни: 20 капки 3 до 5 пъти дневно.

Има два начина за отмерване на дозата Еспумизан комфорт капки: с капкомер и с мерителна чашка разграфена на милилитри. При използване на приложения капкомер бутилката трябва да се държи вертикално и капкомерът да е насочен надолу. 25 капки са еквивалентни на 1ml от емулсията (100mg симетикон).

При дози от 25 капки и повече издърпайте мерителната чашка, която е приложена към капачката на винт и я използвайте за дозиране вместо капкомера на бутилката. Поради риск от поглъщане мерителната чашка трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Приема се по време на хранене или след хранене, както и преди лягане, ако е необходимо. Прилага се докато продължават оплакванията.

Разклатете добре преди употреба.

Предупреждения:

Еспумизан комфорт съдържа сорбитол.Ако страдате от непоносимост към някои захари, посъветвайте се с лекуващия си лекар за употребата на продукта.

Не се препоръчва приложение по време на бременност и кърмене.

При новопоявили се или продължаващи стомашни оплаквания, посетете вашия лекар. Той ще установи причината за оплакванията и евентуално подлежащото заболяване, което изисква лечение.

Особено при употреба при кърмачета и деца трябва да се консултирате с лекар.

Еспумизан комфорт емулсия е стабилен в продължение на 3 месеца след отваряне.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ