Prime Pharmacy

Еспумизан изи, Espumisan Easy гранули без вода 14сашета

  • Еспумизан изи, Espumisan Easy гранули без вода 14сашета
Добави в "Желани"
  • Производители: Berlin-Chemie
  • Модел: Berlin-Chemie Еспумизан изи, Espumisan Easy гранули без вода 14с
  • Наличност: В наличност
  • 8,99 лв

Еспумизан изи се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт.
Еспумизан изи са гранули, произведени чрез модерна технология, които се разтварят бързо в устата. По този начин активното вещество бързо достига в стомашно-чревния тракт, където действа. Симетикон действа по напълно механичен начин и не се резорбира в стомашно-чревния тракт. Симетикон води до разпадане на голямото количество мехурчета пяна, които са отговорни за натрупването на газове в червата. Пяната се разгражда и освободените по този начин газове могат да се отделят по естествен начин.

Подходящ за:

Възрастни и деца над 6 години.

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:

125mg симетикон в 1саше.

Дозировка:

Деца от 6 до 14 години: 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо съдържанието на 1 саше може да бъде прието също така вечер преди лягане. Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета на ден, ако е необходимо. Дневната доза не трябва да надвишава 3 сашета симетикон, еквивалентни на 375mg симетикон.
Юноши и възрастни: 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо съдържанието на 1 саше може да бъде прието също така вечер преди лягане. Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета на ден, ако е необходимо. Дневната доза на трябва да надвишава 8 сашета симетикон, еквивалентни на 1000mg симетикон.
Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус. Изсипете ги директно върху езика и преглътнете. Можете да приемете след това малко вода, ако желаете.

Предупреждения:

Не приемайте Еспумизан изи, ако сте алергични към симетикон или някои захари. Продуктът съдържа някои захари.
Не е подходящ за лица под 6 години.
Подходящ за диабетици.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ