Prime Pharmacy

ЕДЛикуид Анти-Оксидант, ADLiquid Anti-Oxidant сироп 237 мл

  • ЕДЛикуид Анти-Оксидант, ADLiquid Anti-Oxidant сироп 237 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: AD Medicine
  • Модел: AD Medicine ЕДЛикуид Анти-Оксидант, ADLiquid Anti-Oxidant сироп
  • Наличност: В наличност
  • 54,30 лв

ЕДЛикуид Анти-Оксидант е комбинация от каскадно действащи антиоксиданти с взаимно потенциращ се ефект. Съдържа водноразтворимия вит.С и мастноразтворимите вит. Е и А. Алфа липоевата киселина възстановява окислените вит. С и Е и така значително усилва и удължава тяхното действие.

Приложение:
  ▪ За антиоксидантна защита при проблеми с дихателната и сърдечно-съдовaтa системa.
  ▪ За детоксикация на организма след химио и лъчетерапия.     
  ▪ При работа във вредна среда, изгаряния и проблеми с кожата.

Състав:
5 мл колоиден разтвор съдържа Витамин А (палмитат) 1500 µg RE, Бета Каротен 7 mg, Витамин С (аскорбинова киселина)  300 mg, Витамин Е (D-алфа-токоферил ацетат) 100 mg alfa-TE, Рибофлавин (Витамин В2)  5,1 mg, Ниацин (ниацинамид)  20 mg NE, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 6 mg, Цинк (цитрат)   5 mg, Селен (аспартат) 100 µg, Гроздово семе, екстракт 95%   25 mg, Розмарин, екстракт от листа, 6% карнозинова киселина  25 mg, Гинкго Билоба, екстракт от листа във фитозоми 10 mg, Гъби Рейши,eкстракт 4% трипертени 10 mg, NADH (никотинамидаденин-динуклеотид) 2 mg, Масло от листа на Свещица (Папулка, Oenotherabiennis)   80 mg, Диметилглицин 10 mg, Рутин 10 mg, Кверцитин 10 mg, Хеспередин (35%цитрусови биофлавоноиди) 10 mg, Алфа-Липоева киселина 10 mg, N-ацетил-L-цистеин 5 mg.

Нe съдържа алкохол, пшеница, скорбяла, яйчен белтък.Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества.

Дозировка:
10-15 мл.дневно разпределена в 1 до 3 приема.
Продуктът се приема преди хранене. Може да се разрежда с вода или сок.

Предупреждения:
Хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
След отваряне съхранявайте в хладилник.
 Включеният N-ацетил L-цистейн и селен участват в регенерацията на глутатиона, който е субстрат на ендогенната антиоксидантна защита на организма. Карнозиновата киселина е основна съставка на Розмаринa (Rosmarinus officinalis). Тя притежава силен антиоксидантен ефект и възстановява окисления от свободните радикали вит. Е. Активната съставка на Гроздовите семки (Vitis vinifera) е ресвератрол. Той подтиска окислението на LDL и предпазва клетъчните мембрани от окислението на липидите. Той е с доказана антиоксидантна и антитуморна активност. Гъбите Рейши (Ganoderma lucidum) са с високо съдържание на тритерпеноиди, които повишават синтеза на интерферон и броя на Т лимфоцитите, (инхибират ин витро Epstein-Barrr вируса), понижават холестерола и подтискат агрегацията на тромбоцитите. Предполага се, че удължават продължителността на живота. Екстракта от Гинкго билоба (Ginkgo biloba) съчетава антиоксидантните си свойства със съдоразширяващия ефект.

Вит. от група В – В2, В3, В6 участват в метаболитните процеси на нервните клетки. Никотин-амид-динуклеотида (NADH), е необходим за метаболизма на липидите, аминокиселините, протеините, и пурините, както и за тъканното дишане и глюкогенолизата. Енотера (Oenothera biennis) – гама-линоленовата киселина (GLA) от папулката се превръща в организма в PGE 1 (простагландин), който определя нейното противовъзпалително, съдоразширяващо и антикоагулантно действие. Смята се, че нарушението на баланса на мастните киселини в организма е една от причините за хиперхолестеролемията, развитието на алергични дерматити и екземи, неопластични и автоимунни заболявания. Маслото от енотера прието заедно с витамини от групата В, магнезий и селен се превръща по-лесно в организма в PGE1. Дефицитът на гама-линоленовата киселина и другите ненаситени мастни киселини от групата на омега 3 и омега 6, причиняват блокаж в ензимните процеси, което води до нарушения на метаболизма на глюкозата и мазнините.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ