Prime Pharmacy

Биорипеър паста за зъби 75ml

  • Биорипеър паста за зъби 75ml
Добави в "Желани"
  • Производители: Coswell Italy
  • Модел: Coswell Italy Биорипеър паста за зъби 75ml
  • Наличност: В наличност
  • 8,90 лв

Когато почиствате зъбите си с Biorepair се освобождават микрочастици хидроксиапатит microRepair. Хидроксиапатитът е почти идентичен на емайла, а частиците са толкова миниатюрни , че проникват в малките процепи и пукнатини по повърхността на зъбите, образувани най-често от киселинната ерозия. Малките частички хидроксиапатит запълват пукнатините, свързват се с емайла и го оздравяват. Използването на Biorepair води до ефективно и дългосрочно облекчение на денталната чувствителност и предотвратяването на кариес.

BioRepair total protection 75ml – възстановява повредената повърхност на емайла и дентина, предпазва от образуване на плака и зъбен камък, помага за предотвратяване развитието на кариес. Съдържа 15% повече microRepair. Подходяща е за ежедневна употреба. Не съдържа флуорид.

BioRepair intensive night repair 75ml – предпазва и възстановява зъбния емайл през нощта. В състава е включен цинк, който има силно антисептично действие и помага за поддържането на дълготраен свеж дъх и здрави зъби. Не съдържа флуорид, което го прави подходящ за употреба от деца и възрастни.

BioRepair fast sensitive relief 75ml – възстановява структурата на емайла и дългосрочно облекчава чувствителността. Облекчава болката, причинена от горещи или студени напитки и храни. Не съдържа флуорид.

BioRepair whitening 75ml - възстановява зъбния емайл и избелва по естествен начин. Взаимодействието между реминерализационното действие на microRepair и избелващото действие на PVP полимер гарантира естествен и здравословен бял цвят.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ