Prime Pharmacy

Bioderma Photoderm Spot age SPF 50+ против пигментни петна 40 мл

  • Bioderma Photoderm Spot age SPF 50+ против пигментни петна 40 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: Bioderma
  • Модел: Bioderma Photoderm Spot age SPF 50+ против пигментни петна
  • Наличност: В наличност
  • 44,46 лв

Bioderma Photoderm Spot age SPF 50 + е слънцезащитен крем  с подсилено антиоксидантно и антипигментно действие за превенция и коригиране на пигментни петна, бръчки, загуба на еластичност.
Комбинира силата на три активни съставки, признати от дерматолозите Витамин C, витамин E, Центела азиатика за намаляване на видимите признаци на кожно стареене със соларни високостабилни филтри за широкоспетърна слънцезащита. Подобрява състоянието на кожата, хидратира и регенерира .
Bioderma Photoderm Spot age SPF 50 +  е с лека гел-крем текстура със сух завършек, който може да бъде отлична основа за грим. С много добра кожна и очна толерантност, водоустойчив и устойчив на високи температури и влажност, с 8 часа задържане на SPF.

Начин на употреба:
Използвайте ежедневно, за да минимизирате риска от пигментни петна и кожно стареене.
Нанасяйте самостоятелно или след дневния крем.
Нанасяйте равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
Нанасяйте често, преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.
Нанасяйте върху здрава кожа. Може да се използва след повърхностен лазер.

Опаковка:
40 мл
 Действие на активните съставки:
Патентът Cellular Bioprotection предпазва и стимулира естествените защитни сили на кожата срещу вредните ефекти на слънцето.
Витамин E и Витамин C осигуряват допълнителна антиоксидантна защита срещу ефектите от широкия спектър (свободни радикали). Единият е липофилен, а другият е хидрофилен, като правят възможна антиоксидантната защита на елементите, съставляващи клетката.
Витамин C също така е в състояние да регенерира витамин Е, което позволява устойчиво действие. Те също така предпазват от появата на нови петна.
Витамин C, прибавен в продукта, е в съединение с глюкоза, което го прави три пъти по-стабилен от биологично активната форма на Витамин C, наречена L-аскорбинова киселина. По този начин се контролира дистрибуцията му на кожно ниво. Разделянето с глюкозата, за да се освободи витамин C, се прави при контакт с клетките на кожата. Това позволява контролирано освобождаване на активен Витамин C, когато е необходимо.
Витамин E е представен в неговата най-естествена и активна форма, алфа-токоферол. Той блокира радикалните реакции, като позволява да се предпазят мембраните на клетката и да се ограничи кожното стареене.
Центела азиатика предпазва от увреждане на дермата и регенерира кожата.

 

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ