Prime Pharmacy

Аутан Протекшън Плюс, Autan Protection Plus лосион 100 мл

  • Аутан Протекшън Плюс, Autan Protection Plus лосион 100 мл
Добави в "Желани"
  • Производители: SC Johnson
  • Модел: SC Johnson Аутан Протекшън Плюс, Autan Protection Plus лосион 10
  • Наличност: В наличност
  • 15,09 лв

Репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и др. кръвосмучещи насекоми.

Нанесен върху кожата, Аутан Протекшън Плюс лосион защитава ефективно: от комари в продължение на 8 часа; от тигрови комари до 6 часа; от хапещи мухи до 5 часа; от кърлежи до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 2 години

Начин на употреба:
Препаратът е готов за употреба. Напръскайте кожата /6-7 пръскания по кожата от лакътя до китката, плиблиз. 1 мл./ и го разнесете по откритите кожни участъци до омокряне. Особено внимателно обработете кожата на лицето и около ушите.

Предупреждения:
Пазете очите и устата. Препаратът попива бързо, неомаслява, кожата остава суха и не оставя петна.

Да не се използва при възпалена кожа. Претирането може да се повтори при необходимост. Да се пази далече от достъп на деца. Да не се вдишва аерозола.

При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикетът.

Да не се прилага върху ръцете на деца. Да не се използва при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. Само за външна употреба. При наличие на дразнене да се прекрати употребата.

За деца продуктът да се прилага от възрастен човек. След прекратяване на излагането, третираната кожа да се измие с вода и сапун.

Опаковка:
100 мл

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ