Prime Pharmacy

Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D 1000 DHU

  • Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D 1000 DHU
Добави в "Желани"
  • Производители: DHU монопрепарати
  • Модел: DHU монопрепарати Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D
  • Наличност: В наличност
  • 9,19 лв

Възможни варианти

Ацидум фосфорикум е подходяща при депресия, вследствие от изтощение, нервна умора поради пренатоварване, болки, свързани с растежа, бели петънца по ноктите, косопад, в резултат на умора или грижи.

Ацидум фосфорикум, фосфорна киселина се използва при депресия и бърн-аут синдром свързани с изтощение, заболявания на сърдечно-съдовата система, стомашно-чревния тракт, половите органи.

Пациентът има усещане за нервно и умствено изтощение, тежест в главата, хиперестезия, нарушена минерализация, болки по протежение на костите.
Симптомите се подобряват при затопляне, влошават се при студ, отрицателни емоции, физически и умствени усилия.

Потенции: D 6, D 1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D10, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат продължително въздействие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Назначават се по преценка на хомеопата - 10 глобули, веднъж дневно, седмично или месечно.

Предупреждения:
Ацидум фосфорикум е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Препоръчително е назначението на хомеопатичните лекарства да се определя от лекар хомеопат. Предоставената информация не отменя необходимостта от консултация със специалист.
Съдържа тръстикова захар (захароза).
Без лекарско предписание.
Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ