Prime Pharmacy

Артелак Ребаланс капки за очи 10ml

  • Артелак Ребаланс капки за очи 10ml
Добави в "Желани"
  • Производители: Bausch & Lomb
  • Модел: Bausch & Lomb Артелак Ребаланс капки за очи 10ml
  • Наличност: В наличност
  • 17,95 лв

Артелак Ребаланс осигурява дълготрайна хидратация при симптоми на сухо око, като уморени, стресирани, парещи и/или сълзящи очи.

Артелак Ребаланс е очен лубрикант за облекчаване и успокояване на упорити симптоми на сухо око. Съвместим е с всички видове меки и твърди контактни лещи, докато ги носите и подобрява осезаемо комфорта на Вашите контактни лещи през целия ден.

Артелак Ребаланс съдържа основни компоненти, които естествено се намират в окото и сълзите: натриев хиалуронат като ефикасен овлажнител, хранителни вещества и пречистващи йони като например калий, магнезий, натрий и калций. PEG 8000 е допълнителен овлажнител, подпомагащ продължителността на хидратацията. Витамин B12 придава на Артелак Ребаланс розов цвят, който бързо се разнася при премигване. Той не оцветява дрехи или контактни лещи.

Артелак Ребаланс е разработен да покрие повърхността на окото като осигурява дълготрайно овлажняване при всички симптоми на сухо око чрез допълване на естествения слъзен филм с основни компоненти. 

Активни съставки:

0,15% натриев хиалуронат, 0,5% полиетиленгликол 8000 (PEG 8000) и основни електролити.

Дозировка:

Поставяйте по една капка от Артелак Ребаланс в окото 3 до 5 пъти дневно или по-често, ако се налага. Няма ограничение в продължителността на употреба.

Предупреждения:

Не използвайте, ако бутилката е повредена или след изтичане на срока на годност. 

В случай че използвате повече от един вид лекарствени средства, изчаквайте минимум 15 минути преди поставянето на капките.

В редки случаи този продукт може да предизвика реакции на свръхчувствителност като локални алергични реакции. Лечението трябва да бъде преустановено в такива случаи.

Използвайте Артелак Ребаланс капки за очи до 2 месеца след отварянето им.

Съхранявайте при температура между 2 и 25°C на защитено от слънчева светлина място.

Опаковка:
10 мл

Листовка
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ