Prime Pharmacy

Аптамил Органик 2 Био преходно мляко за кърмачета от 6 до 12 месеца 800 гр

  • Аптамил Органик 2 Био преходно мляко за кърмачета от 6 до 12 месеца 800 гр
Добави в "Желани"
  • Производители: Aptamil
  • Модел: Aptamil Аптамил Органик 2 Био преходно мляко за кърмачета от 6 д
  • Наличност: В наличност
  • 48,16 лв
Аптамил Био 2 е преходно мляко, предназначено за задоволяване на хранителните потребности на Вашето бебе след 6-месечна възраст.

Аптамил Био 2 трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Aptamil® Био 2 не може да се използва като заместител на кърмата през първите шест месеца след раждането на бебето. Млякото трябва да се предлага само като част от балансираното и все по-разнообразяващото хранене на кърмачето след 6-месечна възраст. След 6-тия месец по препоръка на Вашия лекар или друг квалифициран здравен специалист, отговорен за грижата за майката и детето, постепенно въведете подходящи за захранване храни въз основа на индивидуалните специфични потребности на Вашето бебе, свързани с неговия растеж и развитие. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Никога не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе.

Специален дизайн на опаковката - Защитна лента на горния ръб, за да сте сигурни, че опаковката не е била разпечатвана, както и за максимално добре запазване на млякото на прах. „Щракнете, за да затворите“ – затваряне плътно на капака и допълнително обезопасяване против нежелано замърсяване и разсипване. Дизайн на опаковката, удобен за употреба с една ръка, когато с другата придържате Вашето бебе. Удобен изравнител към опаковката, за да можете да отмерите точното количество мляко на прах. Място за мерителната лъжичка от вътрешната страна на капака, за да я прикрепвате и съхранявате без контакт с млякото на прах. Опаковката е изработена от устойчиви, възобновяеми материали, за подпомагане защитата на горите, птиците и пчелите за бъдещето на Вашето Бебе.

Състав:

Лактоза* (от краве мляко (29%), обезмаслено краве мляко* (21%), растителни масла* (високоолеиново слънчогледово олио, кокосово масло, рапично олио, слънчогледово олио) (21%), деминерализирана суроватка (от краве мляко)* (13%), галакто-олигозахариди* (от краве мляко), млечен белтък* (от краве мляко) (1%), емулгатор (соев лецитин*), трикалциев фосфат, фрукто-олигозахариди, рибено масло, калиев цитрат, магнезиев хлорид, натриев хлорид, олио от Mortierella alpinа, L-аскорбинова киселина,калиев хидроксид, железен сулфат,цинков сулфат, DL-алфа токоферил ацетат, никотинамид, калциев D-пантотенат, меден сулфат, DL-алфа токоферол, ретинил палмитат, тиамин хидрохлорид, пиридоксин хидрохлорид, птероилмоноглутаминова киселина, калиев йодид, ретинил ацетат, манганов сулфат, натриев селенит, фитоменадион, холекалциферол, D-биотин,цианокобаламин.
*от биологично производство

Съвет при алергии: мляко, риба и соя.

Начин на употреба:

Възраст 6-12 месеца, приблизително тегло 6-11 кг, вода 180 мл, брой изравнени мерителни лъжички 6, брой хранения дневно 3;
Възраст след 12-тия месец, приблизително тегло >10 кг, вода 210 мл, брой изравнени мерителни лъжички 7, брой хранения дневно 2;

Начин на приготвяне:

1. Винаги измивайте ръцете си и стерилизирайте всички съдове и прибори, които използвате за приготвяне на храната чрез преваряване за 10 минути.
2. Преварете чиста питейна вода за 10 минути и я охладете до 40°C. Налейте препоръчаното в таблицата количество преварена и охладена вода в стерилизираната бутилка или чаша за хранене.
3. С помощта на мерителната лъжичка от опаковката изравнете мляко на прах с помощта на вградения към нея изравнител. Изравнявайте без да притискате или да натрупвате повече мляко на прах в лъжичката.
4. Добавете в бутилката или чашата за хранене препоръчания в таблицата с указания за хранене брой изравнени мерителни лъжички мляко на прах.
5. Затворете бутилката или чашата и разклатете енергично и вертикално около 10 секунди до пълното разтваряне на сухата субстанция.
6. Охладете млякото в бутилката или чашата под струя течаща вода. Поставете стерилизиран биберон на бутилката. Преди хранене проверете температурата на млякото (37°C), като накапете върху вътрешната страна на китката си. Използвайте за хранене млякото непосредствено след приготвянето му, но не по-късно от 1 час след това.
7. Почистете бутилката и биберона или чашата веднага след хранене. Не хранете бебето повторно с остатъка от млякото.

Предупреждения:

Приготвяйте млякото непосредствено преди хранене. Поради хигиенни съображения не съхранявайте приготвената храна, а така също изхвърляйте остатъка от млякото колкото е възможно по-скоро, но не по-късно от 1 час след хранене. Не затопляйте млякото в микровълнова фурна поради опасност от образуване на горещи точки в него, които могат да предизвикат изгаряне. Не го замразявайте. Съхранявайте кутията с мляко на прах плътно затворена на хладно и сухо място, но не в хладилник. Използвайте в рамките на един месец (30 дни) след разпечатването на опаковката.

Опаковка:
800 грама

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ