Prime Pharmacy

Abopharma Флора Бимби за деца х6 флаконa

  • Abopharma Флора Бимби за деца х6 флаконa
Добави в "Желани"
  • Производители: Abo Pharma
  • Модел: Abo Pharma Флора Бимби за деца х6 флаконa
  • Наличност: В наличност
  • 13,80 лв

Abopharma Флора Бимби за деца е една уникална комбинация от 3 внимателно подбрани щама пробиотици, пребиотици и витамин В комплекс, специално създадена и съобразена с детския организъм за поддържане на баланса на чревната флора. Опаковката съдържа 6 флакона за еднократна употреба.

Abopharma Флора Бимби спомага за правилното и ефективно храносмилане, за естествено справяне с подуването на коремчето на детето, при газове и дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Те подпомагат нормалното функциониране на храносмилателните ензими в детския организъм.

Abopharma Флора Бимби флакони се приготвят непосредствено преди приема. С ягодов вкус

Подходящ за:

за деца от 6 месеца до 12 години

Съставки:

флакон: деминерализирана вода, фруктоза, FOS (фруктоолигозахаридите), подкислител: киселина, ябълчна киселина, естествен аромат на банан, консервант: калиев сорбат
дозираща капачка: Mix на млечно-кисели бактерии (Бифидобактериум лонгум АТСС 15697D, Лактобацилус ацидофилус La-14, Стрептококус термофилус АТСС 19258)царевично нишесте, антислепващ агент диоксид силиций, витамин В6(Пиридоксин), витамин В2(Рибофлавин), витамин В1(Тиамин), витамин В12(Цианокобаламин).

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ       

Състав/Съдържание:                           ПДП за 1 флакон
Бифидобактериум лонгум                  2,84 млрд. живи бактерии
Лактобацилус ацидофилус                2,04 млрд. живи бактерии
Стрептококус термофилус                 2,04 млрд. живи бактерии
FOS (Фруктоолигозахариди)             400 mg
Витамин В6                                         1 mg (71% ПДП)
Витамин В2                                         0,8mg (57% ПДП)
Витамин В1                                         0,7mg (64% ПДП)
Витамин В12                                       2,5 µg (100% ПДП)
*ПДП - препоръчителен дневен прием

Микс от живи бактерии (Бифидобактериум лонгум, Лактобацилус ацидофилоус, Стрептококус термофилус) - 74 mg в 1 флакон

Дозировка:

Препоръчително е да се приема по 1 флакон на ден, за предпочитане сутрин преди закуска.
Натиснете горния край на капачката, за да освободите праха в течността и разбъркайте добре. Развийте капачката, счупете печата и приемете продукта.

Предупреждения:

Хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното и балансирано хранене!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:

Съхранявайте на хладно, сухо място, далече от източници на топлина, слънчева светлина или контакт с вода при температура под 25°С.

Опаковка:

6 флакона.
Какво представляват пробиотиците? Млечно-киселите бактерии (Lactobacillus acidophilus) и бифидобактериите (Bifidobacterium longum) са микроскопични живи организми, които спомагат за балансиране на чревната микрофлора. Чрез тях имаме възможността да се прочистим и да подпомогнем нормалното функциониране на храносмилателния тракт.

Млечно-киселите бактерии - лактобацили (Lactobacillus acidophilus) произвеждат някои ензими, между които галактаза, която е нужна за усвояване на млечната захар. Тя е изключително ценна бактерия за кърмачета. Млечно-киселата бактерия оказва благоприятно влияние за поддържането на нормално състояние на пикочо-половите пътища, стомашно-чревния тракт и нормалното ниво на холестерол в организма. Бифидобактериите (Bifidobacterium) са бактерии, които подобряват дейността на стомашно-чревния тракт и храносмилането, подпомагат усвояването на лактозата и метаболизма на въглехидратите.

Стрептококус термофилус (Streptococcus thermophilus) е още една млечно-кисела бактерия, свързвана обикновено с Лактобацилус Булгарикус, които в комбинация се използват за заквасване на млечно-кисели продукти и превръщане на суровото мляко в кисело. Стрептококус термофилус синтезира и поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus играят важна роля и при преработката на белтъка казеин (който в млякото винаги е свързан с калция) до по-лесноусвоими съставки.

Полезните бактерии не само повишават защитата на организма ни, но и произвеждат важни за организма ни вещества - важни аминокиселини, витамини (В1, В2, В6, В12, К) и ферменти, без които не можем да разградим приетата храна.
Какво представляват пребиотиците? Това са несмилаеми хранителни съставки, които повлияват метаболизма ни, като избирателно стимулират растежа и (или) активността на определени видове бактерии в дебелото черво и по този начин спомагат за укрепване на здравето.

FOS са фруктоолигозахариди - нискокалорични, нехраносмилаеми въглехидрати, които действат благотворно на имунната система, костното здраве и баланса на важни бактерии в стомашно-чревната система. Тези съединения са считани за пребиотици. След като бъдат погълнати, се насочват към дебелото черво, където стимулират за активно размножаване на стомашно-чревната микробиота - полезни микроорганизми, които подпомагат усвояването на хранителните вещества и са важни за нормалното храносмилане. Те стимулират увеличаването на нивата в дебелото черво на онези специфични бактерии, които се хранят при тяхното разделяне, увеличавайки своето количество, какъвто е случаят с бифидобактериите и лактобацилите.

Фруктоолигозахаридите имат и друг полезен ефект - усилват абсорбцията на калций от организма, който спомага за увеличаването на костната плътност.
Микс от живи бактерии (Бифидобактериум лонгум, Лактобацилус ацидофилус, Стрептококус термофилус) - 74 mg в 1 флакон.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ